Δ. Καμπούρη: Το σημαντικό ραντεβού της το βράδυ του Σαββάτου!

Ένα πολύ σημαντικό ραντεβού έχει η υποψήφια μανούλα το βράδυ του Σαββάτου! Μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης της, αλλά αυτό δεν θα την εμποδίσει να τολμήσει κάτι πολύ δύσκολο!

 Λάμψη αστέρων θα έχει το τουρνουά Masters Beach Volley που διοργανώνει η Αίγινα 16-19 Ιουνίου ανοίγοντας την αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Κορυφαίοι αθλητές του Μπιτς Βόλεϊ αλλά και προσωπικότητες της showbiz θα δώσουν δυναμικό παρών τις επόμενες μέρες στο νησί. Στο πλαίσιο του τουρνουά δέκα διασημότητες από τον χώρο του μόντελινγκ, του θεάτρου, της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού θα μετάσχουν σε ειδικό φιλανθρωπικό αγώνα.

Στο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ του Σαββάτου θα μετάσχουν: Ναταλία Δραγούμη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ορθούλα Παπαδάκου, Αννίτα Ναθαναήλ, Μάντα Παπαδάκου, Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Γκρέκας, Γιώργος Παπαδάκος και Μάριος Λέκκας, ενώ το εναρκτήριο σέρβις του αγώνα θα κάνει η εγκυμονούσα Δέσποινα Καμπούρη. Άπαντες ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού (Μ.Κ.Ο) W.I.N. HELLAS και θα αγωνιστούν για να διαδώσουν το φιλανθρωπικό του μήνυμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share |