Δ. Βανδή - Ν. Νικολαϊδης: "Χρυσό" συμβόλαιο για το σπίτι τους! Πόσα εκατομμύρια ευρώ το πούλησαν;

Το υπερπολυτεές σπίτι τους πούλησαν οι Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαίδης για να αποφύγουν την οικονομική καταστροφή, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Το ζευγάρι λίγο πριν το περασμένο Πάσχα αποφάσισε να προχωρήσει στην πώληση του πολυτελούς σπιτιού τους που βρίσκεται ανάμεσα στο Κεφαλάρι και την Πολιτεία. Η τραγουδίστρια και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, στράφηκαν σε μεσιτικά γραφεία του εξωτερικού με έδρα το Λονδίνο και πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η τελική τιμή που αναγράφεται στο συμφωνητικό πώλησης ανέρχεται στα 11.900.000 ευρώ, αναφέρει η εφημερίδα. Αγοραστής; Η Δημοκρατία της Ανγκόλας! Υψηλόβαθμο στέλεχος της Πρεσβείας της Ανγκόλας στην Αθήνα αναφέρει πως: "Η Πρεσβεία δεν πρόκειται να μετακομίσει στο πρώην παλάτι του ζεύγους Νικολαϊδη- Βανδή. Ούτε φυσικά το σπίτι θα γίνει κατοικία για την πρέσβειρα της χώρας στην Ελλάδα. Όλα όσα έχουν λεχθεί είναι απολύτως ανακριβή".

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, δεν αποκλείεται το οίκημα και το τεράστιο οικόπεδο να πουληθεί εκ νέου σε τρίτους επενδυτές. Δέσποινα και Ντέμης πάντως είναι πλέον κάτοικοι Βούλας, μιας και μετακόμισαν στα νότια προάστια. Βέβαια το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους και δεν έχει τοποθετηθεί στο θέμα της πώλησης του σπιτιού τους.

Share |