Β.Χαραλαμπόπουλος: «Αν δηλώσεις δηλαδή από μόνος σου "σταρ", αυτομάτως είσαι και "σταρ"!»

Με όπλο το ταλέντο του και το καλλιτεχνικό του ταμπεραμέντο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μας συστήνεται ως Βαγγέλης και υπόσχεται να προσφέρει πολλά βράδια γεμάτα γέλιο. «Ο "Βαγγέλης" είναι... ιδέα! Γιατί έχουμε να κάνουμε με έναν τύπο ο οποίος δεν είναι συνειδητοποιημένο κλεφτρόνι και αλητάμπουρας, αλλά λειτουργούσε έτσι γιατί πίστευε πως ήταν το σωστό! Ετσι μεγάλωσε, γαλουχήθηκε και έμαθε να επιβιώνει. Θεωρώ πρόκληση τον ρόλο», λέει ο ηθοποιός για τον ρόλο του στο "Τv " Έθνος".

Για την επιστροφή του στην τηλεόραση ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος λέει: «Ναι και νιώθω μεγάλη χαρά γι' αυτή την επιστροφή και γι' αυτήν τη δουλειά, γιατί ο κόσμος όλο αυτόν τον καιρό μού έχει δείξει πόση ανάγκη έχει για να γελάσει. Εχουμε προσπαθήσει με όλη τη δύναμη της ψυχής μας να φτιάξουμε μια προσεγμένη σειρά, μέσα από την οποία επλίζουμε πως θα τα καταφέρουμε αν μη τι άλλο θα τους χαρίσουμε ένα μικρό χαμόγελο και θα τους κάνουμε έστω και για λίγο να ξεχαστούν».

Η τηλεόραση, όμως, είναι εξάρτηση για έναν ηθοποιό; «Δεν είναι και δεν πρέπει να είναι εξάρτηση για έναν ηθοποιό. Είναι απλώς ένα όχημα για να μπορείς να συνεχίσεις το καλλιτεχνικό σου ταξίδι. Το να μιλάνε για σένα από το πρωί μέχρι το βράδυ στην τηλεόραση, είναι το τραγικότερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας καλλιτέχνης, γιατί πολύ απλά δεν μιλάνε ποτέ για τη δουλειά του!».

Ενώ για τη ελληνική σόουμπιζ και τους διάσημους είπε: «Είναι υποκριτικό στην Ελλάδα να μιλάμε για σταρ σύστεμ και για σταρ. Η Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό και γι' αυτό τρελαινόμαστε για επιβεβαίωση. Και αυτός είναι και ο λόγος που οι πάντες σπεύδουν να... επιβεβαιωθούν από μόνοι τους. Αν δηλώσεις δηλαδή από μόνος σου "σταρ", αυτομάτως είσαι και "σταρ"!».

Share |