Βουκουρέστι: Ένα "ταξίδι" στην εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά!

Η περίφημη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βουκουρέστι θα υποδεχθεί και φέτος πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών, καθώς προσελκύει κόσμο από διάφορες χώρες.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βουκουρέστι αναμένεται να προσελκύσει μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών. Εκείνοι θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν το εντυπωσιακό, τριάντα μέτρων, χριστουγεννιάτικο δέντρο και να κάνει μία βόλτα στο παγοδρόμιο.

Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε αγαπημένα αντικείμενα και παιχνίδια της παιδικής σας ηλικίας στη πολύ μεγάλη αγορά, από 130 πάγκους που θα στηθούν και φέτος. Ενώ, θα μπείτε στο πνεύμα των εορτών, υπό τους μελωδικούς ρυθμούς των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, σε μία πόλη που αποτελεί αγαπημένο προορισμό των Ελλήνων για τις Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις τους. 

Παράλληλα, οι «μικροί μας φίλοι» θα έχουν τη δυνατότητα να γράψουν γράμματα στον Άη Βασίλη, ο οποίος θα κάνει μία στάση στη περίφημη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βουκουρέστι, στις 13 Δεκεμβρίου.

Το μουσικό πρόγραμμα της φετινής χριστουγεννιάτικης αγοράς περιλαμβάνει πληθώρα συναυλιών από αγαπημένους καλλιτέχνες του ρουμανικού πενταγράμμου, αλλά και παιδικές χορωδίες.

Οι επισκέπτες μπορούν να δωρίσουν βιβλία και παιχνίδια για παιδιά σε σημείο που βρίσκεται κοντά στην είσοδο της χριστουγεννιάτικης αγοράς, η οποία θα είναι ανοιχτή καθημερινά, από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ.

Η χριστουγεννιάτικη αγορά του Βουκουρεστίου αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού δικτύου χριστουγεννιάτικων αγορών και διοργανώνεται από το δημαρχείο του Βουκουρεστίου μέσω του κέντρου Creart.

Πηγή: Travelstyle.gr:

Share |