"Βόμβα" στην TV: Θέλουν να βγάλουν τη Μενεγάκη από την πρωινή ζώνη!

Οι Γερμανοί του RTL ζητάνε από την Ελένη Μενεγάκη να εγκαταλείψει την αγαπημένη της πρωινή ζώνη, όπου έχει γράψει τη δική της μεγάλη ιστορία! Τις λεπτομέρειες αυτής της τηλεοπτικής "βόμβας" αποκαλύπτει η Espresso...

Συγκεκριμένα της ζητάνε να φύγει από την πενιχρή σε έσοδα πρωινή ζώνη και να σερβίρει το μεσημέρι τον "Καφέ" της. Θέλουν δηλαδή η εκπομπή της, που σύμφωνα με τις δικές τους εκτιμήσεις αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού, να βγαίνει στη ζώνη του τηλεοπτικού κουτσομπολιού. Απόρροια της απόφασης αυτής είναι να βγει εκτός ημερήσιου προγράμματος το καθημερινό "Κους - Κους", για το οποίο μόλις πριν από τρεις ημέρες είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις πως δεν κινδυνεύει. Έτσι, σύμφωνα με την Espresso, εξηγούνται και τα κλάματα που έβαλε η Κατερίνα Καραβάτου μετά τη δεύτερη συνάντηση που είχε με τον Κρίστοφερ Μάινους, διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού.

Η "βόμβα" για τη μετακίνηση του "Καφέ" της Ελένης έπεσε στην Κάντζα χθες και έχει εξηγήσεις. Το κανάλι θα λειτουργεί ζωντανά μόνο για ένα οκτάωρο την ημέρα και πέντε ώρες το Σαββατοκύριακο. Όλες οι άλλες βάρδιες τεχνικών θα καταργηθούν.

Θεωρείται βέβαιο πως η μετακίνηση του "Καφέ" της Ελένης, αν φυσικά το αποδεχτεί χωρίς κουβέντα η παρουσιάστρια του Alpha, θα φέρει νέα δεδομένα στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Share |