Βόμβα από τη μητέρα του Λαζαρίδη: «Η Αγγελική έχει βίντεο με τη δολοφονία του Μπάμπη»

Με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία, μιλάει στην "Espresso" για άγνωστα γεγονότα το βράδυ της δολοφονίας του γιου της και προχωρεί σε μια αποκάλυψη-σοκ: «Η Αγγελική Ηλιάδη έχει στην κατοχή της βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του παιδιού μου»!
    
Εχουν ήδη περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τη στιγμή που ο επιχειρηματίας έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των άγνωστων ακόμη δραστών. «Κάποιοι θέλουν να παραμείνει ανεξιχνίαστη η υπόθεση του γιου μου, αλλά δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Οσο ζω θα αναζητώ τη δικαίωση του παιδιού μου», λέει η Μαρία Λαζαρίδη, που έχει βαλθεί να βρει την άκρη του νήματος της άγριας δολοφονίας και αυτούς που πάτησαν τη σκανδάλη εναντίον του, αφαιρώντας του τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου του 2008. Αυτή τη φορά δεν διστάζει να τα βάλει ακόμα και με την τελευταία σύντροφο της ζωής του Μπάμπη Λαζαρίδη, την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία ο γιος της είχε αποκτήσει τον μικρό Μπαμπίνο.

«Την προκαλώ για ακόμα μία φορά, όπως βγαίνει και μιλάει για τον νέο της έρωτα, να αποκαλύψει και όλα όσα κρύβονται πίσω από τον άδικο χαμό του παιδιού μου», λέει. Τη Μαρία Λαζαρίδη δεν την απασχολεί καθόλου το γεγονός της νέας ερωτικής σχέσης της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Κώστα Μηλιωτάκη. Αυτό, άλλωστε, ήταν κάτι που και η ίδια είχε προβλέψει ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε.
 
«Είναι νέα κοπέλα και πρέπει να φτιάξει τη ζωή της. Να ζήσει και να ευτυχήσει. Οταν της λέγαμε με τον άντρα μου ότι “είσαι νέα και θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου”, εκείνη έκανε σαν τρελή. “Οχι, αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Θέλω τον Μπάμπη, εσείς είστε τώρα η οικογένειά μου” μας έλεγε. Τα ξέχασε όλα αυτά η κυρία Ηλιάδη; Ούτε ένα τηλέφωνο δεν μας παίρνει πια να μάθει αν ζούμε ή πεθάναμε. Είμαστε  οι γονείς του άντρα που μπορεί να μην την παντρεύτηκε ποτέ, αλλά την αγάπησε πάρα πολύ. Εμένα με νοιάζει και με καίει που δεν λέει ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του τότε αγαπημένου της. Αν τον αγαπούσε και τον πίστευε, όπως έλεγε, θα μας συμπαραστεκόταν στο αγώνα που κάνουμε για την ψυχή του παιδιού μας. Αν τον αγαπούσε πραγματικά, θα έφερνε τον Μπαμπίνο να δει τον τάφο του πατέρα του, αλλά και θα άφηνε το παιδί να πάρει ένα τηλέφωνο τους γονείς του πατέρα του. Oχι να βλέπουμε τo παιδί από τα περιοδικά… Είναι ντροπή της! Εξι χρόνια ήταν με τον γιο μου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρει κάτι περισσότερο για το ποιος κρύβεται πίσω από την ιστορία αυτή. Κάποιοι τον απειλούσαν, κάποιοι τον παρακολουθούσαν, εκείνη ξέρει…», τονίζει η κυρία Μαρία.

Share |