Ά. Βίσση: Η αισθησιακή φωτογράφηση που συνέπεσε με το χαμό του πατέρα της

Την κατηγορούν για «καυτές» πόζες, ενώ ο πατέρας της βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Ο λόγος για την Άννα Βίσση που φέρεται να είναι έξαλλη με δημοσίευμα κυπριακού περιοδικού που τη θέλει να πόζαρε σε μια αρκετά σέξι φωτογράφησή -σε ένα κρεβάτι, με ένα λευκό σεντόνι να καλύπτει τα επίμαχα σημεία- την ώρα που ο πατέρας της βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου εκδοτικού οίκου, η Άννα έκανε τις «καυτές» πόζες την στιγμή που ο πατέρας της, Νέστορας, έδινε την ύστατη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή: «Η Άννα Βίσση αποχαιρέτησε τον  πατέρα της και κυπριακό περιοδικό διαφημίζει  ότι στο νέο του τεύχος που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα , ποζάρει στο εξώφυλλο η λαμπερή σταρ. Φήμες θέλουν την Άννα Βίσση να ήρθε στην Κύπρο, για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση του περιοδικού, τη στιγμή που ο πατέρας της βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο».

Έξαλλη η τραγουδίστρια αφού ζήτησε να αποσυρθεί αμέσως το σχετικό δημοσίευμα, έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον υπεύθυνο του εκδοτικού οίκου.

Ωστόσο, όπως δήλωσε στο Star Κύπριος δημοσιογράφος, η εν λόγω φωτογράφηση έγινε περίπου ένα μήνα πριν την εισαγωγή του Νέστορα Βίσση στο νοσοκομείο.

Share |