Βίντεο-σοκ με τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου τουρίστα στο Λαγανά

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο, που δημιοσιεύει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, αποκαλύπτει όλη τη βάναυση και μέχρι θανάτου επίθεση στον τουρίστα Bakari στον Λαγανά.  Στις εικόνες που ακολουθούν φαίνονται τα δολοφονικά χτυπήματα στο σώμα αλλά και στο κεφάλι από την ομάδα των σέρβων κα ελληνων. Τα πλάνα είναι από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε μαγαζί και τα εξασφάλισε η ιστοσελίδα της εφημερίδας. 

Διακρίνεται ο Μπακαρί να τρέχει και να προσπαθεί να ξεφύγει από τους διώκτες του. Τον ρίχνουν όμως κάτω, στο πίσω μέρος σταθμευμένου αυτοκινήτου. Μόλις σωράζεται στο έδαφος εκείνοι που τον κυνηγούν τον χτυπούν με κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα χωρίς έλεος. Τα χτυπήματα είναι δολοφονικά, αφού ο άτυχος Αμερικανός δεν φαίνεται ούτε μια στιγμή να έχει τη δυνατότητα να σηκωθεί από το δρόμο. Τα χτυπήματα σταματούν όταν οι δράστες καταλαβαίνουν πως ο 22χρονος δεν έχει τις αισθήσεις του. Κάποιες κοπέλες που βρίσκονται σημείο μαζί με έναν - δύο άντρες προσπαθούν να σταματήσουν τους επιτιθέμενους.

Ο Μπακαρί, πεσμένος στο δρόμο, δεν κινείται και κάποιος προσπαθεί να του κάνει μαλάξεις. Μέσα σε πέντε λεπτά έρχεται ασθενοφόρο και παραλαμβάνει τον 22χρονο που πλέον δε ζει.

Δείτε το βίντεο με τις σκληρές εικόνες:

Εν τω μεταξύ έχουν ξεκινήσει να προσέρχονται τμηματικά από νωρίς το πρωί οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία μετά την προθεσμία που έλαβαν και πήραν χτες. Πρώτος έφτασε στο Δικαστικό μέγαρο της ζακύνθου ο 34χρονος ημεδαπός ενώ θα ακολουθήσουν ορισμένοι σήμερα και ορισμένοι αύριο.

Για το σύνολο των κατηγορουμένων, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με τους δικηγόρους τους να μελετούν το κείμενο της δικογραφίας αλλά και το υλικό που υπάρχει.

Πηγή: Protothema.gr

Φωτό: Imerazante.gr

Share |