Βίκυ Χατζηβασιλείου: Διαψεύδει για το One – «Χαλαρώστε λίγο!» (video)

Θέση για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για το τηλεοπτικό της μέλλον πήρε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια διέψευσε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open, περί συμφωνία της με το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ γινόταν αναφορά και στις χρηματικές απολαβές της παρουσια΄στριας που θα έφταναν στις 7.000 ευρώ.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που αποχώρησε πρόσφατα από τον Alpha, δημοσίευσε μέσω InstaStories βίντεο, στο οποίο τονίζει ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούστηκαν, καλώντας μάλιστα τους συναδέλφους της «να χαλαρώσουν».

«Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στα κανάλια εγώ πριν έναν μήνα είχα κλείσει με τον ΣΚΑΪ, πριν 10 μέρες είχα κλείσει με τον ΑΝΤ1, σήμερα μαθαίνω ότι έχω κλείσει με το One. Μάλιστα, κυκλοφορούν και τα χρήματα που θα παίρνω. Ποια είμαι ρε παιδιά να αλλάζω συμφωνίες και κανάλια τόσο εύκολα! Χαλαρώστε λίγο ρε συνάδελφοι! Αν υπάρξει κάτι και έχει ενδιαφέρον, μπορώ να το ανακοινώσω και μόνη μου. Να ‘στε καλά», ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Share |