Βίκυ Καγιά: Ραγδαίες εξελίξεις με την παρουσιάστρια στο Star

Εκτός από το Greece’s Next Top Model, η Βίκυ Καγιά είναι η παρουσιάστρια και του άκρως επιτυχημένου Shopping Star το οποίο φέρνει τρελά νούμερα τηλεθέασης στο Star.

Παρότι υπήρξαν κάποια μικροπροβλήματα στην παραγωγή, η εκπομπή θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν, αφού κανείς στο κανάλι δεν θέλει να κοπεί ένα πρόγραμμα με τόσο μεγάλα ποσοστά.

Αυτό το επιβεβαίωσε και η Βίκυ Καγιά, η οποία θα έχει διπλό ρόλο και του χρόνου στο Star. «Με το Shopping Star θα συνεχίσουμε για τέταρτη χρονιά. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως θα είναι συναρπαστικό και οι παίκτριες θα είναι σε τρελά κέφια. Είμαι και εγώ πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη γιατί είναι ένα παιχνίδι που μόνο παίρνεις, δεν χάνεις για κανέναν λόγο. Βοηθάμε τις γυναίκες να είναι ο καλύτερός τους εαυτός» είπε το μοντέλο-παρουσιάστρια.

Και τη Δευτέρα 8 Ιουλίου η Βίκυ Καγιά είδε τα νούμερα τηλεθέασης να ξεπερνάνε το 15% στο δυναμικό κοινό, παρότι το Shopping Star παίζει σε επανάληψη. Φαίνεται ότι έχει κερδίσει για τα καλά το τηλεοπτικό κοινό, ειδικά το γυναικείο και είναι άκρως επιτυχημένο.

neaselida.gr

Share |