Βίκυ Καγιά: Ποιά είναι τα νέα της επαγγελματικά βήματα;

Για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, αλλά και για το τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση μίλησε η Βίκυ Καγιά στον "Ελεύθερο τύπο". Το καινούριο βήμα που ετοιμάζεται να κάνει στην καριέρα της η Βίκυ Καγιά, δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση: «Θέλω να κάνω κάτι που ξεκινάει από εμένα, θα έχει το όνομά μου και θα είναι η δική μου επιχείρηση. Θα έχει σχέση με το χώρο της μόδας αλλά όχι κλασικά, όπως τον ξέρουμε. Δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο. Ήρθε η ώρα..» είπε, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Τι θα της άρεσε όμως να κάνει στην τηλεόραση; «Ένα talk show, τύπου Όπρα. Καμία σχέση με αυτό που κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου. Δεν θέλω να είναι one woman show, αλλά να υπάρχουν και άλλα πρόσωπα μαζί μου, όπως το “The View” στην Αμερική που το παρουσιάζουν έξι γυναίκες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αυτό που θέλω εγώ μπορεί και να γίνει», δήλωσε.

Τέλος αναφέρθηκε και στις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος:  «Περνάμε τόσο ωραία με τον Νίκο που δεν βιαζόμαστε. Πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Δεν μπορώ να με αγχώνουν, δεν λειτουργώ σωστά. Δεν μπορείς να βάλεις πρόγραμμα στον έρωτα» είπε και συνέχισε λέγοντας: «Ακόμα δεν έχουμε κλείσει χρόνο ως παντρεμένοι. Είμαστε ακόμα νιόπαντροι και θέλουμε να χαρούμε το γάμο μας», ενώ υποσχέθηκε πως όταν θα έχει χαρμόσυνα νέα δεν θα κρυφτεί και θα το ανακοινώσει η ίδια.

Share |