Βικτώρια Καρύδα: «Λύγισε» στον αέρα – «Τον βλέπω ακόμα στον ύπνο μου» (video)

Συγκλονιστική είναι η συνέντευξη που έδωσε η Βικτώρια Καρύδα στην Τατιάνα Στεφανίδου, όπου μίλησε για τον σύζυγό της Γιάννη Μακρή, τη δολοφονία του, αλλά και τη ζωή της και των παιδιών της έπειτα από 7 μήνες.

«Όταν έφυγε ο Γιάννης τον έβλεπα στο όνειρό μου. Τον ρωτούσα ποιος και γιατί και δεν μου απαντούσε. Πριν λίγες μέρες ήταν πολύ ζωντανό. Είδα ότι πήγαμε βόλτα, ήταν τόσο όμορφος, του είπα πόσο πολύ μου λείπει. Μου είπε «γιατί, αφού είμαι πάντα δίπλα σου». Έπειτα με πήρε μια αγκαλιά τόσο σφιχτή που δεν μπορούσε να ανασάνω. Ήταν τόσο ζωντανό το όνειρο, σαν να γινόταν στα αλήθεια», είπε το μοντέλο κάνοντας την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να δακρύσει.

«Η κόρη μου γράφει ποιήματα για τον μπαμπά της. Καμιά φορά κοιτάει τον ουρανό και μιλάει μόνη της. Της λέω «τι κάνεις μάτια μου;» και μου απαντά «μιλάω στον μπαμπά». Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις τα παιδιά έτσι. Προσπαθώ να γεμίζω το πρόγραμμά τους για να είναι καλά. Όπου πάω, όλα μου θυμίζουν τον Γιάννη. Σκέφτομαι να φύγουμε, να αλλάξουμε χώρα, δεν ξέρω τι να κάνω», λέει η Βικτώρια Καρύδα ξεσπώντας σε κλάματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Share |