Βιβλίο - φωτιά ετοιμάζει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επιστρέφει με ένα βιβλίο που, όπως λέει ο ίδιος, «θα κάνει πολλούς και πολλές να χάσουν τον ύπνο τους και να μην ξέρουν που να κρυφτούν…». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso πρόκειται για μια εξομολόγηση ψυχής με σκοπό να βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους και να ξεσκεπάσει όλους εκείνους οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τόσο τον ίδιο όσο και το μύθο της μητέρας του. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος αναρτώντας στο προφίλ του στο facebook μια αναγγελία με την οποία μας ενημερώνει ότι το βιβλίο του θα έχει τίτλο "Τόσο κοντά, τόσο μακρυά", θα το επιμεληθεί η καταξιωμένη ηθοποιός και σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εξηγεί ότι πρόκειται για αυτοβιογραφία, και πιο συγκεκριμένα για μια καταγραφή και κριτική των γεγονότων με έμφαση στα χρόνια από το 1996, χρονιά που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη, μέχρι σήμερα. Όπως αναφέρει πρέπει όλοι να μάθουν την αλήθεια και ειδικά εκείνοι που ενώ δεν τον ήξεραν προσωπικά τον έκριναν από στοιχεία που έχουν διαρρεύσει μέσω των Μ.Μ.Ε αλλά και των… καλοθελητών.

Γράφει χαρακτηριστικά: " Θα πάθετε την πλάκα σας με αυτά που θα διαβάσετε. Λαμόγια, εκμεταλλευτές, μα…κες που είχαν την εντύπωση ότι δεν καταλάβαινα τι κάνανε. Θα νομίζετε ότι είναι μυθιστόρημα, και όμως. Θα μάθετε τι γίνεται πίσω από τα φώτα και τη λάμψη της ομολογουμένως ψεύτικης και σάπιας showbiz. Είμαι σίγουρος ότι από τώρα πολλοί και πολλές θα χάσουν τον ύπνο τους, πολλοί δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν. Όμως δεν μπορώ να μην καταγράψω τα γεγονότα στην αληθινή τους εκδοχή. Ξέρετε όλοι ότι σιχαίνομαι το ψέμα και την υποκρισία, ακόμα και εάν υπάρξει προσωπικό κόστος για μένα. Υπομονή ένα χρόνο. Δε νομίζω ότι έχει κανείς μπει στη διαδικασία να γράψει ένα παρόμοιο βιβλίο, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Η αντίστροφη μέτρηση για κάποιους πού νομίζουν ότι θα μείνουν για πάντα στο απυρόβλητο έχει αρχίσει. Κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός, όπως λέει και το τραγούδι…».

Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

Share |