Βάσω Κολλιδά: Από μοντέλο, τώρα και σχεδιάστρια!

Ο λόγος για την πρώην Playmate Βάσω Κολυδά, η οποία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ. Απευθύνεται σε γυναίκες που σκέφτονται ακόμη και το ένα ευρώ και αναζητούν φτηνές και καλόγουστες λύσεις.

«Ανέκαθεν μου άρεσε η μόδα και πάντα πειραματιζόμουν. Ετοιμάζω μια σειρά με T-shirts, τα οποία θα είναι απλά και καθημερινά, όμως πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά, αφού θα έχουν χρώματα, κάτι το οποίο μου αρέσει και το φοράω. Η σειρά θα περιλαμβάνει και κοσμήματα, όπως βραχιόλια και σκουλαρίκια, τα οποία θα είναι φτιαγμένα με ιδιαίτερα υλικά, όπως πλεξιγκλάς και χάντρες» δήλωσε η ξανθιά καλλονή στην «Espresso».

Η Βάσω εξηγεί μάλιστα για ποιον λόγο αποφάσισε αυτή τη χρονική περίοδο να κάνει το επόμενο βήμα. «Βρήκα την κατάλληλη στιγμή, εφόσον τώρα δεν έχω πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσπαθώ να βρω ιδέες, οι οποίες δεν θα έχουν μεγάλο κόστος, σε κάτι το οποίο με ενδιαφέρει και έχει να κάνει με τις γυναίκες. Θεωρώ, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε, αλλά να βρίσκουμε καινούργια πράγματα να κάνουμε και ίσως κάποιες φορές και να ρισκάρουμε».

Η νέα αυτή σειρά ρούχων θα είναι προσαρμοσμένη στην εποχή, με τιμές ιδιαίτερα προσιτές για το βαλάντιο της μέσης νοικοκυράς. «Ποτέ δεν ντυνόμουν ακριβά και αυτή η λογική θα υπάρχει στη σειρά την οποία ετοιμάζω. Ρούχα και αξεσουάρ καθημερινά, απλά, προσιτά, με στιλ και καλή ποιότητα, που θα μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα να τα συνδυάζει όλο το 24ωρο».

Οσον αφορά το modeling, η Βάσω κάνει πλέον επιλεκτικές δουλειές, αφού και αυτός ο χώρος περνάει μεγάλη κρίση.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, γι’ αυτό προσπαθώ να βρω καινούργιες δραστηριότητες. Το modeling είναι ένας χώρος που πλέον έχει χάσει την αίγλη του και δεν σου προσφέρει ούτε καν τα προς το ζην. Πέρασα από αυτόν τον χώρο, έζησα σχεδόν τα καλά χρόνια του modeling, πήρα πολλά πράγματα, έζησα όμορφες στιγμές και συνεργάστηκα με πολύ σημαντικούς ανθρώπους του χώρου. Νιώθω ότι είμαι γεμάτη και απλώς πάω παρακάτω».
 

Share |