Βασίλης Λιάτσος: Ποιοι είναι οι λόγοι που έφυγε από το "Μες την καλή χαρά";

Ο Βασίλης Λιάτσος σε συνέντευξή του στο περιοδικό "People", αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το "Μες στην καλή χαρά" και παίρνει θέση για το αν προτιμά την Έλενα Παπαβασιλείου ή τη Σίσσυ Χρηστίδου...
 
«Οι λόγοι ήταν καθαρά προσωπικοί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες και αυτό είναι κάτι που δεν το κάνω ποτέ στη ζωή μου. Είχα κάποιες διαφωνίες με τους ανθρώπους της εκπομπής, με εκείνους που ήταν εκτός κάμερας, και αφορούσαν την συνεργασία μας. Αυτές οι διαφωνίες αφορούσαν εμένα, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα μας. Φυσικά ήταν πολύ έντονες και μάλιστα υπήρχαν από πέρσι», είπε σχετικά με την εκπομπή του ALPHA.
 
Στην ερώτηση αν προτιμάει την Έλενα Παπαβασιλείου από την Σίσσυ Χρηστίδου, λέει: «Η Έλενα είναι πολύ ταλαντούχα και ήταν λογικό στην αρχή να ψάχνουμε την μεταξύ μας χημεία. Με τον καιρό όμως την βρήκαμε. Την Έλενα την θεωρώ επίσης φίλη μου. Από την άλλη η Σίσσυ είναι για μένα "το Σισσάκι μου". Είναι σπουδαίο πλάσμα, πολύ καλή παρουσιάστρια και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από την εκπομπή της που μου αρέσει πάρα πολύ».
Share |