Β. Μπάρμπα: Πολύ σέξι, σε ανέμελες στιγμές με την κόρη της! Δείτε φωτογραφίες...


Σχεδόν ένα μήνα θα βρίσκεται στη Μύκονο η Βάνα Μπάρμπα μαζί με την 9χρονη Φαίδρα. Είναι εντυπωσιακό το πως πόσο σέξι είναι με μαγιό αυτή η γυναίκα και ταυτόχρονα τόσο τρυφερή, όσο η καλύτερη μανούλα...  

Μαμά και κόρη έφτασαν στο νησί των ανέμων στις αρχές Αυγούστου και φιλοξενούνται στο σπίτι του σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, στον Ορνό, καθώς εκείνος βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στο Βερολίνο. «Ο Μιχάλης μας παραχωρεί πολύ συχνά το σπίτι του. Μας αρέσει πολύ εδώ, γιατί έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τις διακοπές μας ήρεμα, απλά και ανθρώπινα», εξηγεί το ΟΚ! η 44χρονη ηθοποιός και προσθέτει: «Είναι εδώ πολλοί φίλοι μας και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας για το χειμώνα που έρχεται, ο οποίος θα είναι δύσκολος για όλους μας».

Η Βάνα Μπάρμπα επισκέπτεται τη Μύκονο τα τελευταία είκοσι χρόνια και γνωρίζει καλά κάθε της σημείο. Αυτός ίσως ήταν και ο λόγος που για το μπάνιο της -ειδικά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου που ισχυροί άνεμοι έπνεαν στο νησί- επέλεγε τις λιγότερο κοσμικές παραλίες που προτιμούν κυρίως οι ντόπιοι. Τα βράδια η Βάνα Μπάρμπα και η Φαίδρα κατέβαιναν στη Χώρα. Η πρώτη τους στάση ήταν στα Ματογιάννια, όπου η Φαίδρα έκανε βόλτες στα μαγαζιά και γύρω στις δέκα, η Βάνα έδινε ραντεβού με φίλους της.

Η 44χρονη ηθοποιός θα παραμείνει στη Μύκονο μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Στις 4 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ Ελλάδα-Τουρκία, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Χαλίτ Εργκέντζ, στον τηλεοπτικό Ονούρ του σίριαλ Χίλιες και μία νύχτες. Οι πρώτες σκηνές θα γυριστούν στην Τουρκία, ενώ γυρίσματα θα γίνουν στη Ρόδο, τη Σαντορίνη, την Κω, την Αθήνα και στο Καστελόριζο.

Share |