Αυτό θα είναι το Big Brother της νέας εποχής! Δοκιμασίες, έπαθλα και 4000 συμμετοχές

Το Big Brother επιστρέφει γιορτάζοντας τα 20 χρόνια του στην τηλεόραση. Τι αλλάζει στον «Μεγάλο Αδελφό»; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii, το νέο Big Brother έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από 4000 συμμετοχές με το ποσό να ανεβαίνει όσο περνά ο καιρός και οδεύει προς την τελική ευθεία για την υλοποίησή του.

Όπως μάθαμε, μάλιστα, σε περίπου δύο εβδομάδες θα ξεκινήσουν και οι ακροάσεις των ανθρώπων που δήλωσαν συμμετοχή για να μπουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Τι αλλάζει στο νέο Big Brother; Ο νέος Μεγάλος Αδελφός περιλαμβάνει φυσικά και δοκιμασίες για τους παίκτες. Οι νικητές θα απολαμβάνουν κυρίως ασυλίες στις διαδικασίες αποχώρησης, αλλά θα υπάρξουν και κάποια έπαθλα για τους πιο ικανούς.

 

Όσο για την πρεμιέρα του Big Brother, το πιο πιθανό είναι να γίνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ και μέσα στον Ιανουάριο.

 

Πάντως, ήδη έχουν ξεκινήσει και οι auditions για τη φωνή του Μεγάλου Αδελφού - που δεν αποκλείεται να είναι και γυναίκα! Αξίζει να σημειωθεί πως η φήμη περί συμμετοχής στο παιχνίδι και διασήμων προσώπων διαψεύδεται κατηγορηματικά.

yupiii

Share |