Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που "έκλεισε" στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Καθώς το τηλεοπτικό σκηνικό διαμορφώνεται για τη νέα σεζόν και οι εκπομπές «κλείνουν» τη βασική ομάδα μπροστά από τις κάμερες, ένα νέο πρόσωπο έρχεται να προστεθεί στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Κώστας Τσουρός παραμένει στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, ενώ ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μετακομίζει στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Όσον αφορά τις γυναίκες που πλαισίωναν τη Ναταλία Γερμανού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανακοίνωσε την αποχώρησή της, ενώ για τη Φωτεινή Πετρογιάννη δεν έχουν υπάρξει ακόμα κάποιες πληροφορίες.

Το σίγουρο είναι ότι μια ξανθιά δημοσιογράφος «έδωσε» τα χέρια με τη Ναταλία και από τη νέα σεζόν θα ανήκει στην ομάδα της εκπομπής. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews, η Ράνια Αλευρά θα αναλάβει τις ζωντανές συνδέσεις του «Καλύτερα δε γίνεται».

Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από παλαιότερη τηλεοπτική της συνάντηση με την παρουσιάστρια, στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», και στη λεζάντα έγραψε: «Το timing στη ζωή είναι το σωστό για να συμβούν υπέροχα πράγματα».

Να θυμίσουμε ότι το όνομα της δημοσιογράφου ακούστηκε έντονα το τελευταίο διάστημα, καθώς είχε συμφωνήσει με την ΕΡΤ για την εκπομπή «Φλερτ» της Νάντιας Κοντογεώργη. Ωστόσο για άγνωστους λόγους η συνεργασία δεν προχώρησε.

Πηγή: znews.gr

Share |