Αυτό είναι το καλύτερο μπαρ στο Λονδίνο (pics)

Ένα μικρό μπαρ ιταλικού στυλ, για εσπρέσο και κοκτέιλ, κέρδισε τον τίτλο του Καλύτερου Μπαρ στο Λονδίνο για το 2017 στα βραβεία του περιοδικού Time Out. Το Bar Termini Soho (στον αριθμό 7 της Old Compton Street) είναι δημιούργημα του Μάρκο Αρίγκο – επικεφαλής ποιότητας στην Illy και ένας από τους μεγαλύτερους ειδικούς επί του καφέ παγκοσμίως – και του γνωστού μπάρμαν και συγγραφέα Τόνι Κονιλιάριο. Ο τελευταίος έχει δημιουργήσει μερικά από τα καλύτερα μπαρ της βρετανικής πρωτεύουσας, ανάμεσά τους τα 69 Colebrooke Row, Zetter Townhouse και Untitled.

Σπεσιαλιτέ του Bar Terimini Soho είναι το «σπιτικό» Negroni (7 λίρες), ενώ ο κατάλογος των κοκτέιλ – στις 9,5 λίρες – περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα Spritz Termini (Beefeater Gin, λικέρ ραβέντι, Aperol, Prosecco), Death in Venice (Campari, Grapefruit Bitters, Prosecco) και Magila Rosa (λευκό κρασί, Campari, σουμάδα, λικέρ κεράσι).

Για όσους πεινάσουν, υπάρχει ποικιλία ιταλικών τυριών (8 λίρες), πιάτα αλλαντικών (από 7 λίρες) και σάντουιτς (4 λίρες). Τον περασμένο Μάιο λειτουργεί και το Bar Termini Centrale στην περιοχή Marylebone (31, Duke Street)

insider.gr

Share |