Αυτή τη μέρα κάνουν σεξ οι περισσότεροι

Ναι υπάρχει συγκεκριμένα ημέρα της εβδομάδας που οι περισσότεροι προτιμούν ή τυχαίνει να κάνουν σεξ. 

Με το θέμα απασχολήθηκαν ερευνητές στη Βρετανία μελετώντας τις πωλήσεις προφυλακτικών. 

Και τα αποτελέσματα δεν προκαλούν έκπληξη. Όπως διαβάζουμε στο iefimerida.gr, το Σαββατοκύριακο οι πωλήσεις προφυλακτικών εκτοξεύονται και το Σάββατο κερδίζει με ευκολία τον τίτλο της πιο «σέξι ημέρας». 

Η πιο... ξενέρωτη ημέρα, από την άλλη είναι αδιαμφισβήτητα η Τετάρτη (μέση της εβδομάδας, κούραση, όλα παίζουν το ρόλο τους όπως φαίνεται), ενώ από την Πέμπτη και μετά οι πωλήσεις προφυλακτικών αρχίζουν και παίρνουν πάλι τα πάνω τους, ίσως γιατί πλησιάζει το Σαββατοκύριακο και όλοι κάτι ετοιμάζουν. 

Η εταιρεία Jokers Underwear ιδρύθηκε το 1980. Το κύριο αντικείμενό της είναι η κατασκευή αντρικών και γυναικείων εσωρούχων. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της χονδρικής, σήμερα έχει επεκταθεί προσφέροντάς σας ποιοτικές επιλογές όσων αφορά παιδικά/εφηβικά εσώρουχα, πιζάμες, κάλτσες και ότι άλλο εξασφαλίζει την άνεση εντός και… εκτός σπιτιού.

Η κυριότερη μέριμνά μας είναι η διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων μας δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην 100% βαμβακερή σύνθεσή τους όσο και στην Ελληνική προέλευση. Παράλληλα γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς, φροντίζουμε ώστε οι τιμές μας να είναι «ελκυστικές» εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα των συνεργατών μας.

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή έχει εγκαταστάσεις στην Αττική, αλλά το δίκτυο πελατών μας εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα όπως και σε Ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία κ.α). Η άμεση, σωστή και ευέλικτη εξυπηρέτηση είναι προτεραιότητά μας και χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μας στην αγορά του εσωρούχου.

Αν η ποιότητα σε συνδυασμό με τη «σωστή» τιμή είναι αυτό που αναζητάτε, η Jokers Underwear είναι ο συνεργάτης που σας ταιριάζει.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 5 & Βασιλέως Βουλγαροκτόνου 22, Χαϊδάρι

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
210 5314080

Share |