Αυτή είναι η καλύτερη στάση για να κοιμάσαι

Αν δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς το βράδυ και στριφογυρνάς στον ύπνο σου, μην ρίχνεις την ευθύνη στο πάπλωμα ή το μαξιλάρι, αφού μπορεί η αιτία να είναι κάτι πολύ πιο απλό και εύκολο να λυθεί.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η στάση στην οποία βολεύεσαι στα ραντεβού σου με τον Μορφέα, παίζει σπουδαίο ρόλο στο να κοιμάσαι χωρίς να ξυπνάς ενδιάμεσα και στο να καταφέρνεις τελικά να ξεκουράζεσαι.

Η ιδανική στάση για να κοιμηθείς, λοιπόν, είναι στο πλάι, αλλά στην αριστερή σου πλευρά, με λυγισμένα τα γόνατα και ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σου. Έτσι, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ανακουφίζεσαι από τυχόν πόνο στην πλάτη, προλαμβάνεις το δυνατό ροχαλητό, δεν επιβαρύνεις το στομάχι σου και εμποδίζεις την αναρροή, ένα από τα πρώτα στάδια της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης.

Αντιθέτως, αν κοιμηθείς στα δεξιά σου, πιέζονται τα αιμοφόρα αγγεία σου και εμποδίζουν τη μέγιστη κυκλοφορία. Έτσι, για να αντισταθμίσεις αυτή την έλλειψη κυκλοφορίας, θα στριφογυρνάς μέσα στον ύπνο σου.

Στον αντίποδα, στάσεις ύπνου οι οποίες βλάπτουν την υγεία σου. Σύμφωνα με το WebMD, καλύτερα να μην κοιμάσαι πλακώνοντας το στομάχι σου (δηλαδή μπρούμυτα), γιατί μπορεί να ζορίσεις την πλάτη σου χαμηλά και τον λαιμό σου, κι έτσι να κάνεις ακόμα χειρότερο το ροχαλητό.

Απόψε ξέρεις, πάρ' το όλο αριστερά.

Πηγή: ladylike.gr


Ανακαλύψτε τα προϊόντα της GRECO STROM στο www.grecostrom.gr ή επισκεφθείτε το πιο κοντινό σε εσάς κατάστημα.

Στη GRECO STROM…
η φιλοσοφία μας είναι τόσο απλή, αλλά και τόσο ουσιαστική:
Να προάγουμε το στρώμα σε ένα εργαλείο υγείας έτσι ώστε να διασφαλίζει τις ιδανικότερες συνθήκες για έναν άνετο, ξεκούραστο και ήρεμο ύπνο.

η έμπνευσή μας είναι το χαμόγελό σας
Μια ποιοτική, καλύτερη ζωή δεν είναι πολυτέλεια. Είναι βαθιά φιλοσοφημένη αναγκαιότητα για όλους μας. Η εκπλήρωση αυτής της αναγκαιότητας και η χαρά που σας προσφέρει, είναι η μεγαλύτερη έμπνευση για εμάς.

η ουσία μας είναι η εξυπηρέτησή σας
Καθημερινά, σχεδιάζουμε, επιλέγουμε και παράγουμε για εσάς υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα ύπνου με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας και με απώτερο στόχο την άψογη εξυπηρέτησή σας

η αφοσίωσή μας είναι υποχρέωσή μας προς εσάς
Στη δική μας φιλοσοφία, η ποιότητα σε ό,τι σας προσφέρουμε δεν είναι επιλογή. Είναι η πιο σημαντική υποχρέωσή μας προς εσάς. 

Η εφαρμογή αυτής της φιλοσοφίας μας δικαιώνει, αφού η ευρεία αποδοχή των προϊόντων μας, τόσο στην εσωτερική όσο και εξωτερική αγορά, αποδεικνύει την επίτευξη του ενός και μοναδικού μας στόχου μας:

Να μεταμορφώνουμε τον ύπνο σας σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χαλάρωσης και σωστής ξεκούρασης. 

Share |