Αυτές είναι οι παίκτριες που πέρασαν στην επόμενη φάση | Δείτε τις στο Instagram!

Η δεύτερη οντισιόν του Next Top Model ολοκληρώθηκε και ήδη γνωρίζουμε μερικά από τα κορίτσια που πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αναζητώντας το επόμενο Top Model της Ελλάδας, οι τέσσερις κριτές βασίστηκαν στην εμπειρία αλλά και στο ένστικτό τους και με απαραίτητη προϋπόθεση τη σκληρή δουλειά από την πλευρά των διαγωνιζομένων, ξεχώρισαν τα μοντέλα εκείνα που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.

Εμείς με τη σειρά μας κάνοντας μια μικρή έρευνα βρήκαμε τους λογαριασμούς των νέων προσώπων του GNTM στο Instagram και σας τους παρουσιάζουμε:

 

Η 18χρονη Ελένη Ασημάκη με καταγωγή από τη Νιγηρία και την Κρήτη ήταν ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν στη δεύτερη audition καθώς πέρα από το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, άγγιξε το τηλεοπτικό κοινό με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

H Άννα Μαρία Λουκουκίδη είναι μια από τις νεότερες συμμετέχουσες στον διαγωνισμό, μιας και είναι μόνο 17 ετών. Το πάθος της αλλά και η εξωτική της ομορφιά ήταν αυτή που έκανε τους κέρδισε τους κριτές, δίνοντάς της μια θέση στο bootcamp.

Η πιανίστα του GNTM, Άννα Μαρία Ηλιάδου εντυπωσίασε τους κριτές και έτσι και εκείνη θα διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι του νέου Next Top Model.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summerrrrrrrrr

A post shared by Anna Maria Iliadou (@annamaria_iliadou) on

yupiii.gr

Share |