Αυτές είναι οι celebrities που έχουν φυσικό μεγάλο στήθος!

Στις μέρες μας, με τα μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς, πολλές γυναίκες καταφεύγουν στη λύση του πλαστικού χειρουργού για να αποκτήσουν τα τέλεια, αψεγάδιαστα σώματα και χαρακτηριστικά. Ανάμεσα σε αυτές είναι φυσικά και άπειρες celebrities, εγχώριες και μη, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και κάποιες που έχουν αποδεχθεί το σώμα τους όπως είναι.

Οι stars που θα δείτε παρακάτω έχουν κατά τη γνώμη μας τα πιο εντυπωσιακά, φυσικά στήθη της σόουμπιζ, συνεχίζοντας να μας θυμίζουν πως οι καμπύλες είναι ότι πιο σέξι και θηλυκό.

Katy Perry

Όλγα Λαφαζάνη

Νικολέττα Ράλλη

Lara Stone

Μαριάννα Καλέργη

Kate Upton

Κατερίνα Λάσπα

Φλορίντα Πετρουτσέλι

Salma Hayek

Πηγή: instyle.gr

Ο Κώστας Αλεξάνδρου σας καλεί να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του www.kostasalexandrou.gr και να μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο 210 7239510 και 6944612244 απλά για να συζητήσετε το θέμα που σας απασχολεί....


ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΜΑΣΤΟY

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΑΣΤΟΥ

ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ 

ΚΡΑΝΙΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ 

ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

LIFTING

ΜΕΙΩΣΗ ΜΑΣΤΟΥ

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΧΙΩΝΩΝ

 Ο Δρ Αλεξάνδρου είναι ο διευθυντής του μοναδικού στην Ελλάδα Κρανιοπροσωπικού Κέντρου, το οποίο είναι ένα από τα μόλις 9 αναγνωρισμένα στην Ευρώπη.

Από αυτήν τη θέση συνεχίζει τις δραστηριότητες του στον τομέα της κρανιοπροσωπικής αλλά και της αισθητικής χειρουργικής, ως Πλαστικός Χειρουργός και Γναθοχειρούργος.

www.kostasalexandrou.gr

 

Share |