Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου!

Το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσε να κάνει κάθε γυναίκα στον εαυτό της, αλλά και κάθε άντρας στη σύντροφό του που αγαπά αληθινά, είναι να της προσφέρει τη δυνατότητα να ανανεώσει την εικόνα και τη διάθεσή της.

Οι υπηρεσίες ομορφιάς είτε με θεραπείες είτε με μικροεπεμβάσεις, οι οποίες γίνονται πια με τον πλέον ανώδυνο τρόπο, δεν κοστίζουν ακριβά και έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δείτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών ομορφιάς εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο και επιλέξτε την χαρίζοντας στον εαυτό σας ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο φρεσκάδα και νιότη.

Ο Κώστας Αλεξάνδρου σας καλεί να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του www.kostasalexandrou.gr και να μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο 210 7239510 και 6944612244 απλά για να συζητήσετε το θέμα που σας απασχολεί....


ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΜΑΣΤΟY

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΑΣΤΟΥ

ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ 

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΧΙΩΝΩΝ

ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

LIFTING

ΜΕΙΩΣΗ ΜΑΣΤΟΥ

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
 

Ο Δρ Αλεξάνδρου είναι διευθυντής του Κρανιοπροσωπικού Κέντρου, το οποίο είναι ένα από τα μόλις 9 αναγνωρισμένα στην Ευρώπη.

Ταυτόχρονα, συνεχίζει τις δραστηριότητες του στον τομέα της κρανιοπροσωπικής αλλά και της αισθητικής χειρουργικής, ως Πλαστικός Χειρουργός και Γναθοχειρούργος.


 

Share |