Αυτά είναι τα δυο νέα ριάλιτι του ΣΚΑΪ στη μετά Acun εποχή

Μπορεί η συνεργασία με τον Acun Ilicali να μην προχώρησε, ωστόσο οι άνθρωποι στο κανάλι του Φαλήρου ήδη έχουν ξεκινήσει να στήνουν το πρόγραμμα με νέες παραγωγές.

Η μυθοπλασία είναι η προτεραιότητά τους, ωστόσο, ιδιαίτερη σημασία δίνουν και στα ριάλιτι που ούτε αυτή τη τηλεοπτική σεζόν θα λείψουν.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, το ένα reality είναι καινούργιο και προβάλλεται στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία, το άλλο όμως είναι παλιό και το βλέπαμε στο Mega με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο ΣΚΑΪ εντάσσει στο πρόγραμμά του νέα projects.

Όσον αφορά στον Acun Ilicali, έχει μιλήσει με τον ΑΝΤ1, αλλά για το Μακεδονία tv, αφού οι υπεύθυνοι του καναλιού θέλουν να διεκδικήσουν μεγαλύτερο μερίδιο της πίτας της τηλεθέασης.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλουν να επαναφέρουν το «Αγρότης μόνος ψάχνει» που παλιότερα βλέπαμε στο Mega με παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου.

Το δεύτερο που θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους είναι το «Masqed Singer» που θέλει καλλιτέχνες με κρυμμένα πρόσωπα να διαγωνίζονται και η αποκάλυψη για το ποιοι είναι θα γίνεται με την αποχώρησή τους.

gossip-tv.gr

Share |