Αυλαία για τα "Κλεμμένα όνειρα"

Είναι η νέα καθημερινή σειρά του Mega που έρχεται να αντικαταστήσει «Τα μυστικά της Εδέμ» και αναμένεται να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό! Εγγύηση η επιτυχημένη συγγραφική ομάδα που αποτελείται από τους Άννα Αδριανού, Δημήτρη Αρβανίτη, Γιώργο Κρητικό και Ευριπίδη Διονυσιάδη. Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης. Το νέο, καθημερινό, απογευματινό ραντεβού του κοινού με το Mega, με τη νεανική σειρά «Κλεμμένα όνειρα», ανοίγει αυλαία σύμφωνα με την Espresso, αυτή την Κυριακή στις 21.00, με ένα επεισόδιο μεγάλης διάρκειας. Κατόπιν θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19.10.

Το story

Με πολυπρόσωπο και λαμπερό καστ, η σειρά βασίζεται σε πρωτότυπο ελληνικό σενάριο και φιλοδοξεί να αποτελέσει τη νέα συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Στο ADC, το πιο διακεκριμένο κολέγιο της Αθήνας, δύο νέοι ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον: από τις επιδόσεις στο κολέγιο όπου σπουδάζουν μέχρι την καρδιά μιας συμφοιτήτριάς τους.

Ο Αρης Μαλτέζος είναι γόνος πολύ πλούσιας οικογένειας και ο πιο δημοφιλής ανάμεσα στους συμφοιτητές του. Είναι ο αγαπημένος των κοριτσιών, παρά τον άστατο και επιπόλαιο χαρακτήρα του. Ο Σταύρος Χαλκιάς, από την άλλη, παιδί φτωχικής γειτονιάς, έρχεται να σπουδάσει στο κολέγιο με υποτροφία και να απειλήσει την «πρωτιά» του Άρη.

Οι δυο τους δεν γνωρίζουν ωστόσο ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα και επικίνδυνα από αυτά που τους χωρίζουν. Καταλυτικό ρόλο στη ζωή τους θα παίξει ο πατέρας του Άρη, πλούσιος και επιτυχημένος επιχειρηματίας που κινείται στο παρασκήνιο και είναι αποφασισμένος μόνο να κερδίζει.

Με φόντο ένα πολύβουο κολέγιο και πλαίσιο τις ιστορίες των σπουδαστών και των καθηγητών, ξετυλίγεται το κουβάρι της ζωής των δύο παιδιών. Οι φιλίες, οι έρωτες, αλλά και οι προδοσίες αποτελούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων. Όμως τα μυστικά, οι ίντριγκες και τα σκοτεινά γεγονότα του παρελθόντος των δύο παιδιών σημαδεύουν το παρόν το δικό τους και των οικογενειών τους.

Πρωταγωνιστές

Ο Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος) συναντά μετά τη «Βέρα στο δεξί» την Ελισάβετ Μουτάφη που υποδύεται τη γυναίκα του (Αλεξάνδρα Μαλτέζου).

Στο λαμπερό καστ θα δούμε επίσης την Αθηνά Οικονομάκου, τη Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), τον Ορφέα Παπαδόπουλο (Αρης Μαλτέζος), τον Κωνσταντίνο Λάγκο (Σταύρος Χαλκιάς), τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη (Κίμωνας), την Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου), ενώ ειδική συμμετοχή κάνουν οι Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Αρτεμις), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), Αννα Αδριανού (Αννα Σπανού).

Share |