Ασημίνα Χαρίτου: Η νέα ανάρτησή μετά το ξέσπασμα στο instagram

Η παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του GNTM στο επεισόδιο της προηγούμενης Δευτέρας, δεν ήταν άλλη από την Ασημίνα Χαρίτου. Στο άκουσμα μάλιστα της αποχώρησής της, η συμπαίκτριά της, Κάτια Ταραμπάνκο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε κλάματα.

Η νεαρή κοπέλα έχει πια επιστρέψει κανονικά στη ζωή της και συνεχίζει την καθημερινότητά της εκτός παιχνιδιού, αλλά οι πρόσφατες αναρτήσεις της έχουν προκαλέσει συζητήσεις. Ειδικότερα, η Ασημίνα Χαρίτου αναρτά στα social media της αρκετά post όπου κάνει αιχμηρές δηλώσεις σχετικά με την αποχώρηση της από το reality μόδας.

Το απόγευμα της Κυριακής λοιπόν, η πρώην παίκτρια του GNTM έκανε μια καινούρια δημοσίευση στο προφίλ της, αναρτώντας ένα στιγμιότυπο από τη φωτογράφηση με τα φίδια που είχαν κάνει στο παιχνίδι. Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μου έχουν μιλήσει για ένα συγκεκριμένο θαλάσσιο φίδι που έχει μια πολύ ασυνήθιστη μέθοδο για να προσελκύσει τη λεία του. Θα βρεθεί στο βάθος του ωκεανού σαν να έχει τραυματιστεί. Τότε οι εχθροί θα το πλησιάσουν, και παρ‘όλα αυτά θα παραμείνει τελείως ακίνητο, και τότε οι εχθροί θα πάρουν λίγα τσιμπήματα από αυτό, αλλά εκείνο θα παραμένει ακίνητο.

Έτσι, θα βρεθούμε ακίνητοι αφήνοντας τους εχθρούς μας να έρθουν σε μας και να χτυπηθούν…»

missbloom

Share |