Ασημίνα Ουστάλλι: Το απίστευτο ποσό που της έδωσαν για δουλειά στην Ελβετία

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Ασημίνα Ουστάλλι, που γνωρίσαμε από το “Master Chef” .

Η ίδια μίλησε για το πόσο άλλαξε η ζωή της αλλά και οι αμοιβές της μετά την αναγνώριση που κέρδισε από το ριάλιτι μαγειρικής.

Επίσης, είπε ότι δεν θέλει να την βλέπουν ερωτικά μέσα στον χώρο εργασίας της, και εξήγησε ότι δεν ήθελε να δείξει το γυμνασμένο κορμί της στην τηλεόραση, αλλά δεν μπορούσε και να το κρύψει.

“Εάν έχεις ένα κορμί γυμνασμένο, δηλαδή γυμνάζεσαι χρόνια, θέλεις δε θέλεις φαίνεται στην τηλεόραση. Δεν ήθελα εγώ να το δείξω περαιτέρω αλλά, εντάξει, κοπέλα είμαι. Τι να φοράω;” αναρωτήθηκε η Ασημίνα Ουστάλλι, προθέτοντας πως “Με τους κριτές του Master Chef δεν έχουμε πολλές επαφές. Έχουν τα γυρίσματα του παιχνιδιού, τα δικά τους μαγαζιά και υπάρχει πάρα πολύ λίγος χρόνος”.

Για το αν διατηρεί επαφές με τους κριτές είπε: 

“Με τον κύριο Κοντιζά, που είμαστε σε διπλανά μαγαζιά, έχουμε βρεθεί κάποιες φορές. Και με τον κύριο Ιωαννίδη το ίδιο. Τον κύριο Κουτσόπουλο δεν τον έχω δει, αν και είχα πάει πρόσφατα για φαγητό στο μαγαζί του. Την μέρα που είχα αποχωρήσει, μάλιστα, είχε έρθει στο καμαρίνι που δεν το είχε ξανακάνει και μου είπε να μη στεναχωριέμαι. Μου έδωσε ένα χαρτομάντηλο και μου είπε, εγώ είμαι εδώ, πάρε το τηλέφωνο μου”.

Για το αν νιώθει άσχημα όταν την κοιτάζουν ερωτικά στην δουλειά της:

"Έχω νιώσει πάρα πολλές φορές να με κοιτούν περίεργα στην κουζίνα. Στις περισσότερες κουζίνες που πήγαινα για δουλειά, δούλευα μόνο με άντρες που με κοιτούσαν ερωτικά. Αν και εγώ δεν είχα δώσει θάρρος να με βλέπουν οι άλλοι ερωτικά γιατί όταν δουλεύεις, δουλεύεις”.

Για τη συμμετοχή της στο νέο τρέιλερ του MasterChef: “Μου άρεσε πάρα που με επέλεξαν να συμμετέχω στο νέο τρέιλερ του MasterChef γιατί σημαίνει ότι ξεχώρισα και στο κοινό και στην παραγωγή. Αυτό με έκανε πολύ χαρούμενη”.Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Master chef 4 καλή επιτυχ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asimina ustalli (@asimina_ustalli) στις

Share |