Αρναούτογλου: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μαρούσι....

Ένα "θρίλερ" είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες με τους "Καραμεροχαριτάτους" στον ΑΝΤ1. Τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής έχουν αναγκάσει τα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού να θέλουν άμεσες και δραστικές αλλαγές που φτάνουν μέχρι και το πιθανό... κόψιμο της εκπομπής.

Ως αντικαταστάτης των αγοριών φημολογείται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καθώς είναι γνωστή η φιλία του τόσο με τον Αντώνη Κανάκη, όσο και με τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος και θα αποφασίσει τελικά! Το "τσουνάμι" των εξελίξεων στο τηλεοπτικό τοπίο συζήτησαν και στο Super Star  η Χριστίνα Λαμπίρη με την Ντέπυ Γκολεμά. Κοινό συμπέρασμα των δύο δημοσιογράφων ότι για τους παραπάνω λόγους...«όλοι οι δρόμοι του Γρηγόρη οδηγούν στο Μαρούσι».

Πάντως όποια και να είναι η εξέλιξη με το δίδυμο του ΑΝΤ1, οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν αναξιοποίητοι αφού δεν αποκλείεται να πάρουν το "Καλημέρα Ελλάδα", εφόσον ο Γιώργος Παπαδάκης αποφασίσει να φύγει στο τέλος της σεζόν.

Βέβαια σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη Ράνια Θρασκιά, η οποία τα πήγε περίφημα το καλοκαίρι και δε θα πρέπει να μας φανεί περίεργο να τη δούμε στο πλευρό του Γρηγόρη, σε μία αναβίωση της παλιάς εκπομπής τους στο MEGA. Στο ίδιο σκηνικό "παίζει" πάντα και η Νάντια Μπουλέ, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το "βαρύ πυροβολικό" Ευγενία Μανωλίδου

Σενάρια, αλλά όχι επιστημονικής φαντασίας...

Share |