Α.Ρέμος: «Συνειδητοποίησα ότι είχα... δήθεν φίλους»!

Ο Αντώνης Ρέμος διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του. Πιο ώριμος, πιο κατασταλλαγμένος και έχοντας μάθει από τα παθήματα του, προχωρά μπροστά: «η τέταρτη δεκαετία που διανύω μπήκε για μένα με τον πιο σκληρό τρόπο. Χώρισα, πήγα στα δικαστήρια με την προηγούμενη δισκογραφική μου εταιρία, διέλυσα όλη μου τη ζωή, όλο μου το είναι, αλλά η επόμενη μέρα με βρίσκει όρθιο, με μια καινούργια σχέση, γεμάτο δύναμη και ζωή για δουλειά και δημιουργία», δηλώνει ο τραγουδιστής στο περιοδικό Status.

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε, τον βοήθησαν να συνειδητοποιήσει ποιοι είναι οι αληθινοί του φίλοι: «Στα δύσκολα μετράς ποιος είναι ο πραγματικός φίλος. Συνειδητοποίησα ότι είχα πολλούς δήθεν φίλους, που νόμιζα ότι θα μπορούσα να στηριχτώ πάνω τους. Την ίδια στιγμή όμως ανακάλυψα ότι είμαι από τους τυχερούς εκείνους ανθρώπους που οι πραγματικοί τους φίλοι δεν μετρώνται στα δάχτυλα του ενός μόνο χεριού. Και εγώ τους φίλους μου τους πραγματικούς τους μέτρησα και στα δυο μου χέρια».

Ο γνωστός τραγουδιστής απαντά και σε αυτούς που τον κατηγορούν ότι έβγαλε πολλά χρήματα: «Δεν κατάλαβα; κατηγορούμαι επειδή μπορεί να έβγαλα λεφτά με τραγούδια που μιλάνε για πόνο, αγάπη ή φτώχεια; έχω ζήσει φτωχός. Ξέρω καλά πως είναι».

Share |