Αποχώρηση από το Epsilon λίγο πριν το τέλος της σεζόν

Λίγο πριν το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ένα πρόσωπο που ξεκίνησε να εργάζεται στο Epsilon από την έναρξη του καναλιού, αποχώρησε.

Αναφερόμαστε στον δημοσιογράφο Παντελή Νασόπουλο, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής Αποκαλυπτικά, με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη. Ο δημοσιογράφος εργαζόταν στο κανάλι τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα που βρέθηκαν στον σταθμό.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Νασόπουλος δεν εμφανίστηκε στο πόστο του στην εκπομπή και στην θέση του βρέθηκε γνωστή δημοσιογράφος. Ωστόσο, δεν έγινε καμία αναφορά στο όνομα του και στον λόγο απουσίας του.

Η απάντηση ήρθε από τον ίδιο  μέσω Facebook, ανακοινώνοντας την λήξη της συνεργασίας του με το κανάλι: «Ένα πολύ όμορφο τηλεοπτικό ταξίδι 4 ετών έφτασε στο τέλος του (για προσωπικούς λόγους), χαρίζοντας μου πολύ όμορφες αναμνήσεις, στιγμές και γεγονότα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά πρωτίστως την Ράνια Ματαφιά, την διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού “Ε”, τον Μένιο Φουρθιώτη, την αρχισυντάκτρια Γωγώ Σαμπάνη και Ελπίδα Αλυσανδράτου, τον σκηνοθέτη Κώστα Υφαντή και την καλύτερη, μοναδική, υπέροχη, καταπληκτική δημοσιογραφική ομαδάρα του “Αποκαλυπτικά”. Καλή συνέχεια σε όλους και… καλό Καλοκαίρι!!».

Δείτε την σχετική ανάρτηση: 

Share |