Απόστολος Γκλέτσος: «Αν σταματούσα να είμαι δήμαρχος θα πέθαινα»

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού ήταν το πρωί της Κυριακής ο Απόστολος Γκλέτσος. Δημάρχου Ανατολικής Φθιώτιδας, είπε: «Ξαφνικά εκεί που περπατάγαμε ένας παππούς είπε “όλα γκλε”. Και έτσι, έγινε προεκλογικό σύνθημα» ενώ τόνισε: «Έψαχνα να βρω αυτό που μου έλειπε και το βρήκα. Μου αρέσει που είμαι Δήμαρχος στον τόπο μου».

Πώς πήρε, όμως, την απόφαση να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, αφήνοντας τον χώρο της υποκριτικής; Ο ίδιος εξήγησε: «Αυτή τη δουλειά πρέπει να την αφήνεις ένα τσακ πριν (αναγκαστείς να) την αφήσεις. Και επειδή ξέρω τι μου γίνεται … Βέβαια είχα κι άλλες δουλειές να ασχοληθώ εδώ στην Αθήνα, πέραν από αυτή που ξέρετε» ενώ παραδέχτηκε: «Αν χάσω τις επόμενες εκλογές, θα είμαι πάλι εκεί ως αντιπολίτευση. Αν σταματούσα να είμαι δήμαρχος στον τόπο μου, θα πέθαινα».

Σχετικά με την πρόσφατη σύλληψή του, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Τις χειροπέδες τις έβαλα εγώ για να κάνω το κόλπο μου με τα μέσα. Βεβαίως, θα χρησιμοποιήσω τη δημοσιότητά μου για το καλό του τόπου μου. Δεν κάναμε τσαμπουκά, όμως. Τα νόμιμα ζητούσαμε».

Share |