ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι ρόλοι Λιάγκα-Σκορδά στην εκπομπή τους κι απο τι κινδυνεύουν...

Η εκπομπή που όλοι περιμένουν να δουν από το χειμώνα είναι αναμφισβήτητα αυτή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά! Το ζευγάρι περνά το τελευταιο στάδιο των διακοπών του στο μαγευτικό "Μεγανήσι", λίγες μόλις πριν αρχίσουν οι "πυρετώδεις" συσκέψεις στο MEGA για την οριστική δομή του πρωϊνού. Το markos.tv  έμαθε και σας παρουσιάζει τις λεπτομέρειες.....

Ο Γιώργος με τη Φαίη κατ' αρχήν δεν θα είναι συνέχεια μαζί! Οι ρόλοι τους θα είναι διαφορετικοί με την Σκορδά να παρουσιάζει περισσότερο τα γυναικεία και gossip θέματα, ενώ ο Λιάγκας θα αναλάβει το ενημερωτικό κομμάτι της infotainment εκπομπής τους.Όποτε χρειαστεί, φυσικά, θα ενώνουν τις δυνάμεις τους. Το καινούργιο στοιχείο σε σχέσεις με τους..."απέναντι" είναι ότι εκείνοι δεν θα έχουν πάνελ!

Οι πέντε - ναι, μόνο πέντε λόγω...κρίσης - δημοσιογράφοι της εκπομπής θα μπαίνουν στο στούντιο ο καθένας με τη σειρά του, θα παρουσιάζουν τα θέματά τους και στη συνέχεια θα αποχωρούν για να αφήσουν το ζεύγος να κάνει..."παιχνίδι". Το κανάλι απ' ότι φαίνεται "ποντάρει" περισσότερο στη λάμψη που έχουν Λιάγκας-Σκορδά και λιγότερο στην στελέχωση του πρωϊνού, αλλά το θέμα είναι αν θα τους..."βγει" αυτή η τακτική.

Ίσως να μην έχουν προσέξει καλά οι ιθύνοντες του καναλιού ότι η Μενεγάκη, το πιο λαμπερό απ' όλα τα πρόσωπα της πρωϊνής ζώνης αλλά και της τηλεόρασης γενικά, βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές από τότε που βγήκε στο..."γυαλί". Αντ'ιθετα, Καραμέρος-Χαριτάτος πέτυχαν ό,τι πέτυχαν κρατώντας χαμηλούς τόνους και δίνοντας έμφαση στην θεματολογία κι όχι τον εαυτό τους. Ο Καραμέρος κυρίως και λιγότερο ο Χαριτάτος, ο οποίος στην πορεία είχε τις "εκρήξεις" του πυκνά-συχνά, αλλά τον "μάζευε" ο Γιώργος.

Ας προσέξουν, λοιπόν, στο MEGA γιατί δεν τους παίρνει και για νέο... "στραπάτσο"!

Διαβάστε εδώ και μάθετε πρώτοι το... βέβαιο νικητή στα πρωϊνάδικα!

Share |