ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χάρης Ρώμας δεν επιστρέφει τηλεοπτικά με το "Κωνσταντίνου και Ελένης"

Πολλά ακούστηκαν τα τελευταία 24ωρα σχετικά με την απόφαση του Χάρη Ρώμα να επιστρέψει τηλεοπτικά με κάποια επεισόδια της αγαπημένης σειράς που παρακολουθούμε εδώ και πολλά χρόνια σε επανάληψη και οι τηλεθεάσεις φτάνουν ακόμη και το 30%. Σήμερα βάζει τέλος σε όλα αυτά τα σενάρια με δηλώσεις του στο Markos.tv.

«Ποτε δε βγήκα να πω οτι το "Κωνσταντίνου και Ελένης" επιστρέφει. Δεν είναι αλήθεια. Στις σκέψεις μου είναι να ξαναγυρίσω με ένα σίριαλ που δε θα υπάρχουν εξωτερικά γυρίσματα και το μπάτζετ θα είναι προσαρμοσμένο στα σημερινά δεδομένα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνουν ξανά επεισόδια για την συγκεκριμένη σειρά που έχει αγαπήσει το κοινό. Στο παρελθόν το είχαμε συζητήσει με το κανάλι αλλά ήταν πολλά τα έξοδα παραγωγής και αμέσως οι κουβέντες σταμάτησαν. Θέλω να κάνω και πάλι κάτι τηλεοπτικά και αυτό θα εξαρτηθεί απο το κατάλληλο χρονικό σημείο, απο το κανάλι και τις παροχές που θα υπάρχουν».

Λόγια απο τον αγαπημένο σεναριογράφο που βάζει τέλος σε όσα ακούστηκαν με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει και παρερμηνεύτηκαν. Η αλήθεια είναι οτι με τις νέες δηλώσεις του πολλοί θα στεναχωρηθούν, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Στα άμεσα σχέδια του είναι ένα παιδικό θεατρικό έργο και μια περιοδεία που θα κάνει σε Ελλάδα και Κύπρο με μια παράσταση

Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

 

 

 

 

 

 

Share |