ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η συγκλονιστική στάση του Ντέμη στο νοσοκομείο!

Από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οπότε και άρχισαν τα πρώτα προβλήματα με την υγεία της μέχρι και τη  μέρα που πήρε το εξιτήριο από το Ιατρικό, οι πιο κοντινοί άνθρωποι της Δέσποινας Βανδή δεν έλλειψαν ούτε λεπτό από το πλευρό της. Ειδικά όμως η στάση του Ντέμη ήταν συγκλονιστική, όπως αποκαλύπτει το markos.tv...

Τη Δέσποινα Βανδή οδήγησε στο νοσοκομείο αμέσως μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε ο επιστήθιος φίλος της, σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης κι αμέσως έσπευσε ο Ντέμης Νικολαϊδης. Ο σύζυγος της Δέσποινας δεν έφυγε ούτε ένα λεπτό από κοντά της και είναι χαρακτηριστικό του έρωτά τους ότι κοιμόταν δίπλα της όλες τις μέρες της νοσηλείας της!

Μόλις ξυπνούσαν το πρωί έπαιζαν Monopoly και Scrable, γεγονός που επίσης αποδεικνύει ότι βιώνουν την αγάπη τους όπως οι απλοί, ρομαντικοί άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν τη δική τους οικονομική επιφάνεια και αναγνωρισιμότητα! Τα παιδιά επισκέφτηκαν μόνο δύο φορές τους γονείς τους στο νοσοκομείο, ακριβώς για να μην κινδυνεύσει και η δική τους υγεία.

Συμπέρασμα:Μέσα από αυτή την περιπέτεια μάλλον βγήκαν πιο δυνατοί και ερωτευμένοι η Δέσποινα και ο Ντέμης!

 

 

.

Share |