Αποκάλυψη: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής πήρε αναβολή στρατού λόγω κατάθλιψης!

Στις 15 Μαΐου θα κλείσει τα 31 του χρόνια, ενώ την τελευταία πενταετία έχει δει το όνομα του όχι μόνο να «υπογράφει» μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες καταξιωμένων τραγουδιστών, αλλά και πρώτο στη μαρκίζα της νυχτερινής διασκέδασης, με πολλά δικά του σουξέ.

Η ωραιότερη απόδραση της ΖΩΗΣ σου! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ωστόσο, για τον Γιώργο Σαμπάνη το «κεφάλαιο» των στρατιωτικών του υποχρεώσεων παραμένει σε εκκρεμότητα, εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων, όπως τουλάχιστον διαπιστώνουν οι στρατιωτικοί γιατροί του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου.

Εκτονώσου... ΕΔΩ κι όχι στη δουλειά, τους φίλους ή την οικογένειά σου! (ΔΕΣ ΠΟΥ)

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ένθετου της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το Secret, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας στο Στρατιωτικό νοσοκομείο αιτούμενος αναβολή στράτευσης εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια.

Αυτή την ομορφιά τη... ζηλεύουν όλοι: Μπορείς κι εσύ να την κατακτήσεις! (ΔΕΣ ΠΩΣ)

Δημοσιογραφικές πηγές από το ιατρικό, αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό του «414» αποκαλύπτουν στο «Secret» ότι ο Γιώργος Σαμπάνης εμφανίστηκε ενώπιον των επιστημόνων της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου κρατώντας στο ένα χέρι την κλήση στράτευσης και στο άλλο παλαιότερες γνωματεύσεις ιατρών, με βάση τις οποίες πάσχει από «χρόνια καταθλιπτική συνδρομή», για την οποία ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Εσύ ακόμη να κάνεις πελματογράφημα στο παιδί σου; (ΔΕΣ ΕΔΩ)

Ο τραγουδιστής και επιτυχημένος δημιουργός πέρασε από επιτροπή ψυχιάτρων, οι οποίοι κατέληξαν στο ότι τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν μπορούν στην παρούσα φάση να του επιτρέψουν να παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης.

Share |