Αποκάλυψη! Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο «Survivor»;

Εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας για τον Πέτρο Kωστόπουλο, που με την ομάδα των celebrities θα αντιμετωπίσει παίκτες της διπλανής πόρτας στο reality «Survivor» του Σκάι

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο Πέτρος Κωστόπουλος κατέληξε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του Σκάι και θα ταξιδέψει στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο, όπου θα παραμείνει για πέντε ολόκληρους μήνες, προκειμένου να διαγωνιστεί στο reality με την ομάδα των celebrities.

Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το καινούριο «Survivor» θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα που έχουμε δει στην Ελλάδα. Σε αυτό θα πάρουν μέρος μια ομάδα παικτών της... διπλανής πόρτας κι άλλη μία αποτελούμενη από λαμπερά πρόσωπα της showbiz.

Οι δύο ομάδες θα υποβληθούν σε σκληρές δοκιμασίες και τα μέλη τους θα έρθουν αντιμέτωπα με δύσκολες καταστάσεις, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι, αφού στο τέλος ο «Survivor» θα είναι ένας.

Το μοναδικό γνωστό όνομα που είχε ακουστεί μέχρι πρότινος για το team των celebrities ήταν του Κώστα Σόμμερ. Να, όμως, που ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε τη μεγάλη έκπληξη και είπε το «ναι».

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Πέτρος έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες εντατικό πρόγραμμα άθλησης και ειδικό πρόγραμμα διατροφής, προκειμένου να είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που θα αντιμετωπίσει στον επίγειο παράδεισο, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του reality.

Share |