Αποκάλυψη: Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη λέει όλη την αλήθεια

Περίπου δυο εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο και ενώ όλη η Ελλάδα θρηνεί ακόμα για τον ξαφνικό χαμό του, ο δικηγόρος της οικογένειας Πέτρος Καϊμακάκης ξεκαθαρίζει τα πράγματα και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το σοκαριστικό δυστύχημα μιλώντας  στην εκπομπή του Epsilon «Με το Καλημέρα».

Η οικογένεια, η οποία είναι απαρηγόρητη, φαίνεται πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ανακαλύψει τα αίτια του θανάτου του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος το πρώτο βήμα έγινε καθώς κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για βαριά κακουργήματα.

«Κατετέθη μήνυση κατά αγνώστων επικίνδυνων δραστών για σοβαρά κακουργήματα όπως είναι η απάτη με υπολογιστή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και λοιπά. Πιστεύουμε ότι πλέον ξεκινάει μία σοβαρή προσπάθεια για να διακριβωθούν τα πραγματικά στοιχεία των δραστών αυτών. Έχουμε ήδη έλθει σε επαφή με την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος και μετά από την παραγγελία της Εισαγγελέως θα ξεκινήσει ο εντοπισμός τους».

Σύμφωνα, λοιπόν, με την οικογένεια, αδίστακτοι χάκερς έχουν πρόσβαση στους προσωπικούς λογαριασμούς του άτυχου Παντελή στα social media. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε τους επιτρέπει να βλέπουν προσωπικές του συνομιλίες με τους οικείους του ενώ μπορούν ακόμη και να κλέψουν υλικό του τραγουδιστή (τραγούδια, μουσική κλπ) που μπορεί να είχε στείλει σε κάποιον. Για αυτό εκφράζονται φόβοι ότι θα εκμεταλλευτούν οικονομικά τη δουλειά που άφησε πίσω του ο καλλιτέχνης.

Share |