Απίστευτο! Παίχτης του Survivor με το που αποχώρησε έχασε και την δουλειά του!

Πανικό είχε προκαλέσει η συμπεριφορά του στο συμβούλιο προ ημερών, καθώς δεν δίστασε να αποκαλύψει τις σεξουαλικές προτιμήσεις ενός συμπαίχτη του στον «αέρα».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η άκομψη αυτή κίνηση του, είχε γίνει θέμα σε όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως. Ο λόγος για τον Jeff Varner, παίκτη του αμερικανικού Survivor, ο οποίος ρώτησε τον 29 χρόνο επίσης παίχτη του Survivor, Jeke Smith «γιατί δεν έχεις πει σε κανέναν πως είσαι τρανσέξουαλ;» αφήνοντας του πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Μετά από αυτή την κίνηση ο παρουσιαστής του παιχνιδιού ζήτησε από τον παίχτη να αποχωρήσει. Τα επεισόδια του Survivor, είχαν γυριστεί 10 μήνες πριν από την προβολή τους, και στο μεσοδιάστημα ο Jeff είχε πιάσει δουλειά σε ένα μεσιτικό γραφείο.

Μετά την προβολή του επεισοδίου και τις αντιδράσεις τις οποίες προκάλεσε, ο 50χρονος απολύθηκε με τον διευθυντή της εταιρίας να εξηγεί πως: «οι πράξεις του είναι αντίθετες με την προσήλωσή μας στις αξίες του σεβασμού, της ευγένειας και της ακεραιότητας».

O 50χρονος ωστόσο δεν πτοείται, καθώς όχι μόνο «βομβάρδισε» τα social media με σχόλια για την αποχώρηση του αλλά αποκάλυψε πως θα ανοίξει δικό του μεσιτικό γραφείο και ζήτησε από τον κόσμο την υποστήριξη του.

Share |