Απίστευτο: Το κάλυμμα στο στρώμα που σε... δροσίζει! (Φωτό)

Όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει, οι ώρες ύπνου μειώνονται. To προστατευτικό κάλυμμα Cooler της GRECO STROM είναι κατασκευασμένο βάσει της προηγμένης τεχνολογίας θερμοκρασιακής ρύθμισης, ώστε να παρέχει ένα δροσερό περιβάλλον διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό τη διαδικασία χαλάρωσης πριν τον ύπνο.

Λόγω της δυνατότητας ρύθμισης της θερμοκρασιακής ροής που το χαρακτηρίζει, το συγκεκριμένο κάλυμμα συμβάλλει στη δημιουργία μιας αίσθησης δροσερού και ευχάριστου περιβάλλοντος ύπνου. Έτσι, σε υψηλές θερμοκρασίες, οι θερμορυθμιστικές ιδιότητες του Cooler βοηθούν στη δημιουργία του ιδανικού κλίματος για έναν πραγματικά ποιοτικό και υγιή ύπνο.

Το ύφασμα του καλύμματος είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της GRECO STROM στο www.grecostrom.gr ή επισκεφθείτε το πιο κοντινό σε εσάς κατάστημα.

Jubilee

Excelsior

Trillion

 

Η σειρά στρωμάτων Pocket Spring προσφέρει τέλεια ανατομική συμπεριφορά.

Interflex

Tempus

Fresh

 

Bonnell Spring, πρόκειται για στρώματα αποτελούνται από ελατήρια κατασκευασμένα από ειδικά διαμορφωμένο αντιοξειδωτικό ατσάλι.

Star

Perla

Smart

 

Στη GRECO STROM…
η φιλοσοφία μας είναι τόσο απλή, αλλά και τόσο ουσιαστική:
Να προάγουμε το στρώμα σε ένα εργαλείο υγείας έτσι ώστε να διασφαλίζει τις ιδανικότερες συνθήκες για έναν άνετο, ξεκούραστο και ήρεμο ύπνο.

η έμπνευσή μας είναι το χαμόγελό σας
Μια ποιοτική, καλύτερη ζωή δεν είναι πολυτέλεια. Είναι βαθιά φιλοσοφημένη αναγκαιότητα για όλους μας. Η εκπλήρωση αυτής της αναγκαιότητας και η χαρά που σας προσφέρει, είναι η μεγαλύτερη έμπνευση για εμάς.

η ουσία μας είναι η εξυπηρέτησή σας
Καθημερινά, σχεδιάζουμε, επιλέγουμε και παράγουμε για εσάς υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα ύπνου με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας και με απώτερο στόχο την άψογη εξυπηρέτησή σας

η αφοσίωσή μας είναι υποχρέωσή μας προς εσάς
Στη δική μας φιλοσοφία, η ποιότητα σε ό,τι σας προσφέρουμε δεν είναι επιλογή. Είναι η πιο σημαντική υποχρέωσή μας προς εσάς. 

Η εφαρμογή αυτής της φιλοσοφίας μας δικαιώνει, αφού η ευρεία αποδοχή των προϊόντων μας, τόσο στην εσωτερική όσο και εξωτερική αγορά, αποδεικνύει την επίτευξη του ενός και μοναδικού μας στόχου μας:

Να μεταμορφώνουμε τον ύπνο σας σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χαλάρωσης και σωστής ξεκούρασης. 

Share |