Αντζελίνα Τζολί: Δείτε την απίστευτη ομοιότητα με την Ελληνίδα σωσία της!

Μόλις την δείτε θα πείτε η... Αντζελίνα Τζολί! Στην πραγματικότητα είναι μία Ελληνίδα τραγουδίστρια που της μοιάζει όσο καμία άλλη στον κόσμο: Η δικιά μας "Αντζελίνα" έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα της δισκογραφίας!

Η Ειρήνη Δανιήλ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Από την παιδική της ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και το τραγούδι, σπούδασε κιθάρα και πιάνο και συμμετείχε σε πολλές χορωδίες. Απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, άρχισε πολύ νωρίς να ξεχωρίζει σε γνωστές μουσικές σκηνές της πόλης. Ακολούθησαν, σύμφωνα με την Εspresso, πολλές συνεργασίες με πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως οι Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Κουρκούλης, Νίκος Βέρτης, Έλλη Κοκκίνου, Πάνος Κιάμος και Νίκος Μακρόπουλος, έχοντας πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στα προγράμματα μετά τα πρώτα ονόματα.

Το επερχόμενο ντεμπούτο της στη δισκογραφία θα περιλμβάνει τρία τραγούδια με την υπογραφή στην παραγωγή και τον στίχο του Ηλία Φιλίππου και σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη. Το πρώτο single της τραγουδίστριας έχει τίτλο "Σαν ένα" και εχει αποσπάσει θετικές εντυπώσεις.

Share |