Αντώνης Σρόιτερ: «Ο γάμος είναι κάτι που δεν μπορώ να προβλέψω»

Για την προσωπική του ζωή, την πιθανότητα να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και για το ενδεχόμενο να μείνει εκτός τηλεόρασης κάποια στιγμή, μίλησε στη Real Life o Αντώνης Σρόιτερ. Ο 37χρονος άνκορμαν του Alpha παραδέχτηκε: «Δεν έχω γεννηθεί με την τηλεόραση αγκαλιά. Η τηλεόραση για μένα είναι μια εργασία. Δόξα τω Θεώ, για μένα η δημοσιογραφία έχει πολλές μορφές εργασίας, είμαι στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, είμαι στην τηλεόραση… δεν ξυπνάω και κοιμάμαι με το άγχος αν θα είμαι στην τηλεόραση» και πρόσθεσε: «Είμαι λίγο μεγάλος για να έχω την τηλεόραση για αφροδισιακό. Νομίζω ότι αυτό το παθαίνεις γύρω στα είκοσι και όχι στα τριάντα επτά. Δεν λειτουργώ πλέον αφροδισιακά μέσω μιας ηλεκτρικής συσκευής».

Όσο για το κατά πόσο τον ενοχλούν τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή ο Αντώνης Σρόιτερ, είπε: «Δεν με ευχαριστούν. Από την άλλη δεν μπορώ να κάνω και κάτι, οπότε τα ανέχομαι ως αναγκαίο κακό της δουλειάς.Είμαι καλά στη ζωή μου. Όταν δεν είναι καλά κάποιος, για παράδειγμα στην προσωπική του ζωή, δεν μπορεί να είναι καλά στην επαγγελματική του ή και το ανάποδο. Πιστεύω στην ισορροπία. Είναι ωραίο να μπορείς το βράδυ να κοιμάσαι ήσυχος, χωρίς να έχεις ένα βάρος στο στομάχι ότι κάτι δεν πάει καλά στην προσωπική, κοινωνική, στην επαγγελματική σου ζωή».

Τέλος ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου δεν δίστασε να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου: «Αυτό που με έχει διδάξει η ζωή και σε αυτόν τον τομέα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει η επόμενη μέρα και όταν κάνεις σχέδια, τελικά καταλήγεις να καταλαβαίνεις ότι ο Θεός γελάει μαζί σου, οπότε βλέπουμε. Ο γάμος είναι κάτι που δεν μπορώ να προβλέψω» δήλωσε.

Share |