Αντώνης Ρέμος: «Το πόκερ είναι η ψυχοθεραπεία μου»

Σε ανοιχτή συζήτηση με σπουδαστές Δημοσιογραφίας βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος, που μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, τις δυσκολίες από την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, αλλά και το ταλέντο του στο πόκερ.

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο αμφιθέατρο των ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με συντονιστή τον Αντώνη Σρόιτερ και κλήθηκε να απαντήσει στα ερωτήματα των σπουδαστών της δημοσιογραφίας. Ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των σπουδαστών Δημοσιογραφίας ενώ μοιράστηκε μαζί τους αναμνήσεις 30 χρόνων από τη μουσική του πορεία.
powered by Rubicon Project

«Στο Αηδονάκι μια ταβέρνα που ήταν στον Λαγκαδά το 1987, εκεί πήγαινα και εγώ στις πρόβες, με άκουγαν τα αφεντικά και μου έλεγαν, πιτσιρίκο καλός είσαι, δεν έρχεσαι και εσύ μαζί μας;» θυμάται ο Αντώνης Ρέμος για τα πρώτα του βήματα και εξηγεί πως στη συνέχεια βρέθηκε σε μεγαλύτερα κέντρα στην Συμπρωτεύουσα. «Μετά πήγα στη Θεσσαλονίκη σε κάποια μαγαζιά πιο μεγάλα. Χωνόμουν ρε παιδί μου δεν το άφηνα στην τύχη του. Σωστά, με σεβασμό, όχι με θράσος. Θράσος δημιουργικό θέλει» λέει για τον τρόπο που ανήλθε στο τραγούδι ο Αντώνης Ρέμος.
Άλλο ο καλλιτέχνης, άλλο ο άνθρωπος, λέει ο Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος απευθύνθηκε στους μελλοντικούς δημοσιογράφους και για το θέμα της ενασχόλησης των ΜΜΕ με την προσωπική ζωή των καλλιτεχνών. «Του καλλιτέχνες θα πρέπει να τους αγαπάμε γι’ αυτό που κάνουν. Εδώ (ενν. στην Ελλάδα) θέλουν να αγαπήσουν και την προσωπικότητα του καλλιτέχνη» λέει και προσθέτει: «Συμφωνώ ότι πρέπει να παίξει έναν ρόλο. Όχι όμως να κρίνουμε έναν καλλιτέχνη επειδή είναι μαύρος, επειδή είναι άσπρος, επειδή είναι γκέι, είναι οικογενειάρχης, επειδή είναι αντρούκλας...».

Άλλωστε, για τον Αντώνη Ρέμο η μουσική και η καριέρα του είναι μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ζωής του. Σε ερώτηση σπουδάστριας για τη μεγαλύτερη νίκη του απάντησε: «Και μόνο που πραγματοποίησα όνειρα που ούτε εγώ δεν τα είχα φανταστεί… κατ’ αρχήν κέρδισα ότι πορεύομαι και κάνω τη ζωή μου με αυτό που αγαπώ. Άρα αυτό είναι για εμένα, κατ’ αρχήν, μια τεράστια προσωπική νίκη».
Βίντεο: «Νιώθω ευλογημένος που έκανα επάγγελμα αυτό που αγαπώ»

Ο Αντώνης Ρέμος επέμεινε στο ζήτημα της ενασχόλησής του με τη μουσική: «Εγώ εκεί νιώθω ευλογημένος. Ότι κατάφερα να κάνω στη ζωή μου επάγγελμα […] αυτό που αγαπάω».
 

Ο Αντώνης Σρόιτερ, ρώτησε τον συνονόματό του και για όσα ενδεχομένως να στερήθηκε προκειμένου να πετύχει στην καριέρα του. «Δεν νιώθω ότι έχω χάσει κάτι γιατί είναι επιλογή μου. Είμαστε οι επιλογές μας και είμαστε και τα λάθη μας, αυτά μας κάνουν ό,τι είμαστε. Αν πούμε ότι έχασα προσωπική ζωή, θα σας πω είναι λάθος, γιατί είναι επιλογή μου», σημειώνει ο Αντώνης Ρέμος.
 

Share |