Αντιβακτηριδιακές επιφάνειες με την... εγγύηση της Alfa Wood Group!

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και με σκοπό την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των καταναλωτών γενικότερα & ειδικότερα σε θέματα που αφορούν στην υγιεινή, ο όμιλος μας έχει προχωρήσει στην παραγωγή επιφανειών για τις σειρές Premium & Natural οι οποίες γίνονται με ειδικό εμποτισμό για αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητιακή δράση.

Έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό έναντι βακτηρίων, π.χ. E. coli και Staph. Aureus και μύκητες, π.χ. Aspergillus brasiliensis και Aureobasidium pullulans. Οι επιφάνειες που προστατεύονται με αυτό το πρόσθετο έχουν δοκιμαστεί επιτυχώς σύμφωνα με το παγκόσμιο πρότυπο ISO22196 και ASTM G21-15.

Περισσότερες πληροφορίες στο alfawood.gr!

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σε έχει απασχολήσει ποτέ το «από τι φτιάχνονται» όλα τα πράγματα που έχουν ως πρώτη ύλη το ξύλο στο σπίτι σου; Μήπως θα έπρεπε; Να γνωρίζεις την ποιότητα της πρώτης ύλης, τις πιστοποιήσεις, αν είναι αντιμυκητιακά και αντιβακτηριδιακά; Το πιο απλό: Πως καθαρίζονται τα ξύλα στην αρχή της διαδικασίας και τι δικλείδες υπάρχουν σε όλη τη διάρκεια μέχρι να παραλάβει ο καταναλωτής ένα σωστό, οικολογικό προϊόν και άρα «κατάλληλο» για την οικογένειά μας. Ψάξτε το... #alfawoodgroup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Μάρκος (@markostv) στις

Share |