Ανθοκομικές εκθέσεις σε Βάρκιζα και Γουδή!

Δύο από τις μεγαλύτερες ανθοκομικές εκθέσεις στην Αττική σας παρουσιάζει το markos.tv:

Η 25η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ που οργανώνoυν οι Δήμοι Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, η Ακτή ΕΟΤ Βάρκιζας Yabanaki και ο Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αττικής θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 29 Απριλίου έως και τις 15 Μαΐου στην Ακτή Βάρκιζας.

150 παραγωγοί σας περιμένουν σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο δίπλα στη θάλασσα, για να σας συμβουλέψουν και να σας γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο των ελληνικών φυτών και λουλουδιών που γνωρίζουν… καλύτερα από τον καθένα!

Χιλιάδες είδη φυτών, λουλουδιών και δενδρυλλίων για κήπους και βεράντες, γλάστρες, συστήματα ποτισμού και προϊόντα περιποίησης για τα φυτά σας περιμένουν… στις καλύτερες τιμές, αφού όλα είναι κατευθείαν από τους παραγωγούς!

Αφήστε για λίγο την «ζούγκλα» της Αθήνας και ελάτε στην όαση… Τα φυτά και τα λουλούδια βοηθάνε την ψυχολογία μας, διακοσμούν τον χώρο μας και μας φέρνουν κοντά στη φύση… Τι περιμένετε; Βοηθήστε και εσείς για να κάνουμε την πόλη μας μια πράσινη πόλη… Ελάτε και φέρτε την άνοιξη… σπίτι σας.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ από 11.00π.μ. – 10.00μ.μ.
ΣΑΒ/ΚΑ & ΑΡΓΙΕΣ από 10.00π.μ.-10.00μ.μ.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Οργάνωση: ΔΗΜΟΙ ΒΑΡΗΣ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΑΚΤΗ ΕΟΤ ΒΑΡΚΙΖΑΣ , ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΥΤΩΡΙΟΥΧΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ


Η 7η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ, που διοργανώνουν ο Δήμος Ζωγράφου και ο Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αττικής, δίνει και φέτος το παρόν και είστε όλοι καλεσμένοι σε αυτή τη μεγάλη γιορτή! Η 7η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ θα ξεκινήσει στις 30 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 15 Μαΐου, στο Νέο Πάρκο Γουδή (τέρμα Γ. Παπανδρέου, γήπεδο badminton).

Καθημερινά, πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων θα δώσουν… επιπλέον χρώμα στην ήδη πολύχρωμη Έκθεση! Η 7η Ανθοκομική Έκθεση είναι μια ανάσα ζωής και συντελεί στη διάδοση του πρασίνου που τόσο χρειαζόμαστε. Η ζωή μας έχει εξελιχθεί σε μια μάχη με το γκρίζο χρώμα της πόλης που μας αγχώνει και μας θλίβει. Ήρθε η ώρα να βάλετε χρώμα στη ζωή σας υιοθετώντας φυτά και λουλούδια. Θα διαπιστώσετε πόσο ευεργετική είναι η δύναμή τους και πόσο μπορούν να επηρεάσουν την ζωή μας.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά εκατοντάδες φυτά και λουλούδια της πατρίδας μας και φεύγοντας, μην παραλείψετε να πάρετε μαζί σας ένα λουλούδι που χρειάζεται τη φροντίδα σας. Μέσα από την τεράστια ποικιλία, σίγουρα θα βρείτε ένα λουλούδι… που είναι για σας!

Ώρες λειτουργίας: 10.00-22.00 κάθε μέρα.
Οργάνωση: ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΥΤΩΡΙΟΥΧΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Share |