Ανθή Σαλαγκούδη: Μιλά πρώτη φορά για τον Λιάγκα!

Η Ανθή Σαλαγκούδη σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε εκτός από την εμπειρία της στο Rodeo, στα επαγγελματικά της γενικότερα. Το καλοκαίρι η δημοσιογράφος πέρασε από δοκιμαστικό για το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, όμως η συνεργασία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Προφανώς ο Γιώργος Λιάγκας θεώρησε ότι δεν ήμουν η κατάλληλη για αυτό που είχε στο μυαλό του σχετικά με την εκπομπή. απολύτως σεβαστό και κατανοητό», ανέφερε στη RealLife.

Λίγες ημέρες μετά, πολλά γράφτηκαν όμως περί ερωτικής σχέσης ανάμεσα στην ίδια και τον παρουσιαστή. Τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν περάσει μαζί τρεις ημέρες στο σκάφος του. Η παρουσιάστρια έδωσε το δικό της τέλος στη συγκεκριμένη παραφιλολογία, δηλώνοντας: «Δεν έχω δει ποτέ το σκάφος του Γιώργο Λιάγκα ούτε έχω επιβιβαστεί σε αυτό».

Μάλιστα αρνήθηκε να κάνει κάθε συζήτηση για την προσωπική της ζωή, παρότι έχει γραφτεί πρόσφατα για… σχέση με Θεσσαλονικιό επιχειρηματία. «Δεν θέλω να ανοίξω συζήτηση. Ούτε νομίζω ότι ενδιαφέρει πραγματικά τον κόσμο», εξομολογήθηκε στην Πολυξένη Καραμίχα.

Share |