Ανταγωνισμός και το καλοκαίρι. Με δυο νέες σειρές χτυπούν ΑΝΤ1 και ALPHA

Με σειρά κυπριακής παραγωγής χτυπά ο ΑΝΤ1 το καλοκαίρι με τούρκικο απαντά ο ALPHA μην αφήνοντας τους τηλεθεατές να βουλιάξουν στη θερινή ραστώνη, όπως άλλωστε συμβαίνει συνήθως.

Πιο συγκεκριμένα, το κανάλι του Αμαρουσίου εντάσσει από την Κυριακή 30 Ιουνίου στο πρόγραμμά του τη σειρά «Οργή», η οποία κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ενώ θα μεταδίδεται καθημερινά (Δευτ.- Παρ.) στις 18.30 στη θέση της “Γυναίκας χωρίς όνομα”. Πρόκειται για μία ιστορία διπλής εκδίκησης γεμάτη εφιάλτες που έμειναν ζωντανοί μέχρι και σήμερα με πρωταγωνιστές τους: Κώστα Αποστολίδη, Ελισάβετ Μουτάφη, Λήδα Ματσάγγου, Iωσήφ Μαρινάκη.

Την ίδια μέρα, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων επέλεξαν και στον ALPHA για την πρεμιέρα του τουρκικού «Κράτα μου το χέρι». Η εν λόγω δραματική σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στις 20.00 στη θέση του “Ελα στη θέση μου” και έχει να κάνει με την ιστορία της νεαρής Αζρά που πρέπει να σταθεί στα πόδια της. Ο δρόμος που έχει μπροστά της είναι μακρύς και δύσκολος. Δεν θα είναι, όμως, εύκολο να τον διανύσει μόνη της.

Πηγή: tinasmess.gr

Share |