Ανοικτή πρόταση στον Ερνέστο Βαλβέρδε

Ανοιχτή πρόταση στον Ερνέστο Βαλβέρδε έχει κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την ανανέωση του συμβολαίου του. Στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ είναι κατηγορηματικοί ότι το θέμα είναι ανοιχτό και δεν πρέπει να γίνονται προβλέψεις. Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, η κουβέντα θα γίνει ύστερα από αυτό το παιχνίδι, αρχές Μαΐου δηλαδή.

Χθες υπήρχε δημοσίευμα στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε στον Ισπανό προπονητή πρόταση και εκείνος δεσμεύτηκε να του απαντήσει μετά το Πάσχα. Από τη διοίκηση τόνιζαν ότι δεν έγινε καμία συνάντηση χθες και ότι η πρόταση έχει γίνει εδώ και καιρό, είναι αυτή που γνωρίζουμε και ο Βαλβέρδε θα απαντήσει μετά το Πάσχα, αφού σε αυτό το διάστημα της διακοπής, θα συζητήσει το θέμα και με την οικογένειά του.

 Ο Βαλβέρδε είναι επιλογή του Μαρινάκη  ο οποίος μάλιστα τον στήριξε σε ανάποδα αποτελέσματα του Ολυμπιακού. Τότε ο ισχυρός ανήρ των ερυθρολεύκων σε μεταμεσονύκτια σύσκεψη είχε ξεκαθαρίσει: «Στηρίζουμε την ομάδα, κάνουμε μεταγραφές και ξεκινάμε αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα», είχε πει. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.

protothema.gr

Share |