Ανοίγει ξανά ο θερινός κινηματογράφος «Κάρμεν»

Έτοιμος να υποδεχθεί θεατές μετά από 15 ολόκληρα χρόνια είναι ο ιστορικός θερινός κινηματογράφος «Κάρμεν», ο οποίος ανάβει ξανά τους προβολείς του αύριο.

Το διατηρητέο κτήριο ξεκίνησε τη λειτουργία του στα ‘60s, κλείνοντας προσωρινά στα τέλη της δεκαετίας του ’80, προτού λειτουργήσει εκ νέου για ένα σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι το 2004. Τώρα, υπό τη διαχείριση της εταιρίας διανομής Weird Wave, η «Κάρμεν» ανοίγει ανανεωμένη τις πόρτες της στην περιοχή των Ελληνορώσων δίπλα στην Κατεχάκη. Η εταιρία βρίσκεται πίσω από 3 ακόμα αναβιώσεις: το Άστορ στην Πλατεία Κοραή, τη Στέλλα στην Κυψέλη και την Ανδόρα στους Αμπελόκηπους.

Οι πρώτες ταινίες που θα προβληθούν είναι το «Ένα Αγγελικό Πρόσωπο» (2018) της Βανέσα Φιλό με πρωταγωνίστρια τη Μαριόν Κοτιγιάρ, και το φιλμ μυστηρίου «Αγκάθα, η Εξιχνίαση ενός Φόνου» (2018, Τέρι Λόαν). Εκτός από την προβολή νέων κυκλοφοριών από όλο τον κόσμο, προσεχώς το σινεμά θα φιλοξενήσει επανεκδόσεις του σπουδαίου Ίνγκμαρ Μπέργκμαν αλλά και του αμίμητου Μπερνάρντο Μπερτολούτσι.

Η «Κάρμεν» βρίσκεται στην οδό Κουσιανόφσκι και Παπαδά 40 (από Κατεχάκη 37-39), Ελληνορώσων. Τηλ. 2106998250

Share |