Αννιτα Πάνια: Το εντυωπσιακό σώμα της παρουσιάστριας του ALTER! Δείτε φωτογραφίες...


Στην Καλαμάτα, την ιδιαίτερη πατρίδα της παρουσιάστριας, πέρασαν μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών και φέτος ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια, όπως άλλωστε κάνουν σταθερά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Την παρέα του ευτυχισμένου ζευγαριού συμπλήρωσε ο τρίχρονος γιος τους, Ανδρέας, που έχει εξελιχθεί πλέον σε ένα όμορφο, ξανθό και ιδιαίτερα κοινωνικό αγοράκι, με εμφανή στοιχεία χαρακτήρα του τόσο από τη μητέρα του όσο και από τον πατέρα του.

Έπειτα από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό χειμώνα και οι δύο είχαν ανάγκη από ξεκούραση και ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνούσαν, σύμφωνα με το "HELLO!" στην παραλία που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την εξοχική κατοικία την οποία διαθέτουν στην περιοχή και έδειχναν να απολαμβάνουν με τη ψυχή τους τις βουτιές και τα παιχνίδια με το γιο τους.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η καλλίγραμμη σιλουέτα της παρουσιάστριας καθώς εμφανίστηκε στη θάλασσα εμφανώς αδυνατισμένη φορώντας μπικίνι. Το απογεύματα, η οικογένεια Καρβέλα προγραμμάτιζε μικρές αποδράσεις σε γειτονικά χωριουδάκια, για καφέ και φαγητό, ενώ τα περισσότερα βράδια τους έβρισκαν στο σπίτι της μητέρα της παρουσιάστριας, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας.


Share |